Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η καλύτερη λύση για την Ελλάδα


Αν η Ελλάδα θέλει να παρακάμψει τις απειλές Ασμουσεν και Μέρκελ οτι δήθεν θα τραβήξουν τα σωληνάκια σε περίπτωση που δεν αποδεχτεί την ιερότητα του Μνημονίου και των εντολών αυτού, υπάρχει λύση: Να μην σχηματιστεί κυβέρνηση! Ούτε τώρα, ούτε ποτέ,  Να πάει σε δεύτερες εκλογές, να πάει σε τρίτες, να πάει σε τέταρτες κ.ο.κ. 

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που κράτος συνεχίζει να υφίσταται επί μακρόν χωρίς να έχει κυβέρνηση. Δείτε για παράδειγμα το Βέλγιο και το Ιράκ πώς τα κατάφεραν να επιζήσουν για  ένα  περίπου χρόνο. Την ωραία αυτή ιδέα δίνει ο FLOYD NORRIS στους σημερινούς Times της Ν. Υόρκης.


10 σχόλια:

Αναρχοφιλελευθερος είπε...

Έχεις καμιά συγγένεια με τον Στρατούλη;

cynical είπε...

αναδχο-φιλ, τι νομιζεις οτι κανουν οι τραπεζες με τις καταθεσεις; Οτι τις εχουν φυλαγμενες σε συρταρακια και τις σκεπαζουν κι απο μια κουβερτουλα για να μην κρυωσουν;

Το οτι επροκειτο οι αλητες των ΜΜΕ να εγειρουν θεμα ασφαλειας καταθεσεων, για να τρομοκρατησουν, ηταν αναμενόμενο.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Προσυπογράφω... Τουλάχιστον θα καθυστερήσουν οι νέοι φόροι...

Ανώνυμος είπε...

Εσάς που σας αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας, σκεφτήκατε πως ο κύριος Norris μπορεί να έχει βάλει κανένα ελληνικό οικόπεδο στο μάτι και θέλει να το αγοράσει κοψοχρονιά, γι αυτό και δίνει αυτές τις συμβουλές?

cynical είπε...

Απ' ο,τι πληροφορηθηκα, ηδη αγορασε οικοπεδα στο βελγιο.

qq είπε...

Δηλαδή, το Βέλγιο ανήκει στην ίδια κατηγορία με την Ελλάδα. Χωρίς να ξέρω κατά που πέφτει το Βέλγιο, θα με εξέπληττε κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Μακάβριο χιούμορ!! μπρρρρρρ!!!!!! καλώς την golden dawn.

Νοσφεράτος είπε...

απο την Διαρκή επανασταση στην Διαρκή εκλογο(κω)λο κατασταση .
( εδώ ταιριαζει το συνθημα : ειμαστε ολοι μεταναστες - κιαν δεν ειμαστε ακομα θα γίνουμε οσονουπω)

Greek Rider είπε...

Βιάζονται να φτιάξουν νέα κυβέρνηση για να μας ξεκάνουν.

cynical είπε...

Δεν τους βγαινει ομως! Εχουν παθει ταρακουλο στις Βρυξελλες και Βερολινο. Το ειχαν σχεδον σιγουρο οτι οι δυο τους θα τα καταφερναν κουτσα στραβα. Εχουν στριμωχτει (προς το παρον).