Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ένας Μάγκας στα Μπουζούκια


Στον απόηχο των γεγονότων, και τώρα που η συγκινησιακή φόρτιση αρχίζει και καταλαγιάζει, κάποιες μικρές, πολύ μεγάλες όμως, αν τις δεις αλλιώς, λεπτομέρειες αρχίζουν να σκάνε μύτη δειλά δειλά απ’ τα μονόστηλα.

Κάποιος δημοσιογράφος, (συγχωρήστε μου που δεν συγκράτησα το ποιος και σε ποια εφημερίδα), δημοσίευσε φωτογραφία του κ. Στυλιανίδη από την παρουσία του σε γήπεδο τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης μεταξύ ΑΕΚ Πανθρακικού, ενός δίχως αμφιβολία κοσμοιστορικού ντέρμπυ, την ώρα που η Αθήνα και μαζί της σύμπασα η χώρα και τ’ αποκαΐδια των αξιών της ήταν παραδομένα στην οργή του πλήθους.

Σήμερα, άκουσα στον City, στην εκπομπή του κ. Καρζή ότι ο ίδιος κύριος, το Σάββατο το βράδυ, πετούσε γαρύφαλλα στα πόδια, (ομολογουμένως ωραία σμιλεμένα και σαγηνευτικά) της κυρίας Παπαρίζου, την ώρα που ένα παιδί κείτονταν νεκρό στη γνωστή διασταύρωση των Εξαρχείων, κάνοντας κέφι τρελό με τον επίσης διαβόητο γλεντζέ, τον Υφυπουργό μας των Εσωτερικών, τον αποτέτοιο. Τόσο δε είχαν ανάψει τα αίματα, απ’ το ουίσκι δίχως άλλο, μην πάει ο νους σας κάπου αλλού, που η καλή παρέα παρέμεινε στο μαγαζί ως το πρωί, περιμένοντας το σπουπιδιάρικο του Δήμου να έρθει να τούς μαζέψει μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια που σέρνονται στο πάτωμα στο τέλος της ξεφτίλας.

Δεν θα σταθώ τόσο στην διπλά υβριστική στάση του υπουργού. Είναι τόσο ξετσίπωτη που καμιά τιμωρία δεν θα τού ήταν αρκετή, παρά μόνον η χειρότερη. Θα σταθώ όμως στο προφίλ, ξέχωρα από την προηγούμενη συμπεριφορά του, τού ανθρώπου που έχει επιλεγεί να προΐσταται του πιο ευαίσθητου υπουργείου, αυτού που είναι επιφορτισμένο με την καλλιέργεια και την παιδεία των νέων ανθρώπων.

Και ποιο είναι αυτό;
Το προφίλ ενός ανθρώπου, που φέρεται να περιφέρεται από γήπεδο σε μπουζουκτσίδικο και από μπουζουκτσίδικο σε γήπεδο. Αυτές είναι οι καταβολές του Υπουργού Παιδείας, αυτές οι προσλαμβάνουσες, αυτοί οι ορίζοντες. Αυτή είναι η εικόνα του. Η πληροφορία, ότι συχνάζει και σε πατσατζίδικα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εξακρίβωσης. Για τον Μπαϊρακτάρη, δεν χρειάζεται, έχει εξακριβωθεί και είναι σίγουρο.

Η συμμορία του πατσά και της κοιλιάς. Της βρώμας και της δυσωδίας. Του κυνισμού και του αρριβισμού. Της αναλγησίας και της ποταπότητας. Της χαμέρπειας και της εγκληματικής ανικανότητας. Να τους χαιρόμαστε!
ΥΓ. Η φωτό είναι από εδώ

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και - σημειώστε κι αυτό- φοράει το χειρότερο τρίκουμπο σακάκι από καταβολής κουμπιών

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4012/1230.jpg

(αρνούμαι να τον πάρω στα σοβαρά, κλασσική περίπτωση γιού της μαμάς που τον προόριζε για μεγάλα αξιώματα, ένας λιγότερο σεμνός Γιωργάκης δηλαδή)

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι ικανοί να χορεύουν επι πτωμάτων, στα μπουζούκια θα κολλήσουν τώρα;

Ύστερα μένουν κατάπληκτοι για τις αντιδράσεις της νεολαίας που την έχουν παραπετάξει στα αζήτητα.

Ο υπουργός της Παιδείας ήθελε να διαλαλήσει που ακριβώς γράφει τη νεολαία και τα προβλήματά της και το κατάφερε. Αν μάλιστα κρίνουμε από τις συχνές τελευταίες επαφές του Καραμανλή με τον Στυλιανίδη εν ήδη προετοιμασίας ανάληψης μεγαλύτερων κυβερνητικών ευθυνών είναι φανερό τι είδους κυβερνητικές επιλογές έχουμε για την αντιμετώπιση της κρίσης. Τα έκανε καλά με τη νεολαία προκρίνεται και για όλο το λαό!!!

Όμως από κάτω η κοινωνία βράζει και οι διεργασίες γίνονται. Κάποιοι σε λίγο καιρό δεν θα κάθονται καθόλου καλά στη καρέκλα τους.

Ένα σημαντικό δείγμα των μεταβολών που συντελούνται στη κοινωνική συνείδηση από τα γεγονότα το είδα στην ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ που έβγαλε χθες και σας παραθέτω κάποια αποσπάσματα. Σημειώνω ότι η ΓΣΕΒΕΕ είναι η Συνομοσπονδία των μικρομεσαίων δηλαδή αυτών των νοικοκυραίων που κάποιοι θέλουν να τους παρουσιάσουν γενικά ως το αντίπαλο δέος των διαδηλωτών και ως υπερβολικά συντεχνιάζοντες και ως έτοιμους να ξεσκίσουν τους νέους που βγαίνουν στο δρόμο. Δεν είναι όμως έτσι και να η απόδειξη ακόμα και για τον Στυλιανίδη που δεν ενδιαφέρεται για τους νέους.

Αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ:

«Το γενικευμένο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί σήμερα σε συνδυασμό με μια “αυτιστική” Πολιτεία, (για τον Καραμανλή και τον Στυλιανίδη τα λέει) αν συνεχισθεί, μας επιφυλάσσει πιο δυσάρεστες και μη προβλέψιμες καταστάσεις για το μέλλον».
«Η πολιτεία, το Κράτος πρέπει να αποφασίσει επιτέλους να σέβεται, να “ακούει” να μην περιφρονεί τους Πολίτες και ιδιαίτερα την Νεολαία»
«Η πολιτική διεργασία, οι οργανωμένες πολιτικές εκφράσεις, τα ιδεολογικά ρεύματα, η ουσιαστική Διαβούλευση και τα Κόμματα θεσμοί - όχι ως αποκρουστικοί μηχανισμοί εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και παροχής “υπηρεσιών” προστασίας των “οπαδών” τους – μπορούν να δώσουν λύσεις, ελπίδα, προοπτική.
Λύσεις και ελπίδα σε μια κοινωνία που διακατέχεται - γιατί εκεί μεθοδευμένα την οδήγησαν - από άκρατο ατομικισμό, και αυτοκαταστροφικές τάσεις».

«Η Πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίσει και να περιορίσει τις οικονομικές συνέπειες του σήμερα.
Παράλληλα όμως πρέπει να συζητήσει σοβαρά και χωρίς υποκρισίες και το αύριο του συνόλου των Μικρών επιχειρήσεων στην χώρα και ιδιαίτερα για το μέλλον και τις προοπτικές μιας νεολαίας και μιας κοινωνίας που σήμερα “απολαμβάνουν” κατ’ επίφασην υπηρεσίες “δήθεν” παιδείας, “δήθεν” κοινωνικής και υγειονομικής προστασίας, “δήθεν” σταθερών θέσεων εργασίας".

"Όλα τα δίχτυα προστασίας των πολιτών που ρισκάρουν, δημιουργούν, σπουδάζουν, εργάζονται και παράγουν έχουν υποχωρήσει συστηματικά τα τελευταία χρόνια.
Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα. Εδώ πρέπει να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις".

Ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί σε όλα ή σε μέρος είναι φανερή η επήρεια των γεγονότων σε έναν επιχειρηματικό φορέα με 90 χρόνια ιστορία. Και το μέρος που μένει είναι το πώς θα αλλάξουν και από ποιους οι πολιτικές. Αυτό είναι το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=09.12.2008,id=36826436,44593860,50387012,66789828,72595268,80354500,95248964,8350212,14152580,21911812

Κούκος είπε...

Εδώ το είδες...

Δώσε πράμα!
Σου πάει πολύ το αγριεμένο!

akrat είπε...

η κυρία Παπαρήγα.... για αυτούς τους λούμπεν...
δεν είπε τίποτις...

alexandros είπε...

Το σχέδιο των ταραχών ήταν καλά σχεδιασμένο κσι ενορχηστρωμένο από τα γνωστά κέντρα.
Οι αφίξεις εισαγόμενων αντιεξουσιαστών είχαν γίνει γνωστές προ πολλού.
Ποιός θα μας πει τελικά την αλήθεια?
Βρήκα ένα άρθρο στο politis-gr που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον.Το "παζλ" αρχίζει και συμπληρώνεται...

VAD είπε...

Και όμως ο πρωθυπουργός του απάντησε πριν από λίγο,τέτοιες ώρες δεν μπορούμε ν'ασχολούμαστε με τέτοια ασήμαντα.....

Unknown είπε...

Ενδιαφέρον blog σε προσκαλώ και στο δικό μου..

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή το politis.gr ειναι γνωστο προβοκατόρικο blog της ΔΑΠ .

Νομιζω οτι και o GREEKRIDER μπορει να το επιβεβαιωσει,δυστυχως δεν θυμαμαι το blog που ειχε αναρτησει τα σχετικα στοιχεια και αποδειξεις.

Αυτουσιο κατα λεξη μηνυμα με αυτο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ υπαρχει στο blog του swell με το ονομα babis

Greek Rider είπε...

Το είχε αποκαλύψει ο ΝΔ&Light πριν από λίγους μήνες. Μου έγραψαν και μένα μηνύματα...τα οποία δεν θα βρείτε πουθενά...

Swell είπε...

Cunical όταμ βλέπεις το Στυλιανίδη δεν σου δίνει την εντύπωση ότι είναι δυσκοίλιος;

Νοσφεράτος είπε...

Καλά δεν ξερετε τι ρεει εντος(του) ;

http://nosferatos.blogspot.com/2008/11/blog-post_1007.html

.Εντω μεταξύ ο Ευρυπιδης εστειλε οδηγιες στα σχολεια για περιπατους και επισκεψεις στα Μουσεια Δεκεμβριατικα (μες το χιονι ) και να χαλαρωσουν την διδασκαλία και αλλα τερπνά .


Τά Παιδία Παιζει . Και εν προκειμένω τα Παιδία δεν ειναι πια τα παιδία αλλά ο..Παιδείας..
(τι γινεται μωρέ .Αρχιζω να Νοσταλγώ την Μαριετα )

busy bee είπε...

Ο καθρέπτης της πλειοψηφίας!
Να τους χαίρονται!...εκατέρωθεν!

OnWine είπε...

Καλά μου παιδιά... αυτή είναι η εξουσία διαχρονικά στην Ελλάδα... μην επικεντρώνεστε στην ΝΔ γιατί τον ...χορό από το βαθύ ΠΑΣΟΚ αρχισαν να τον ...σερνουν, μην το ξεχνάτε...

Ποιούς να πρωτοαναφέρω... τον Κατσιφάρα, τον Ακη, τον Μεγάλο Ανδρέα που παρέα με την Μιμή τα σπάγανε (ωραίο δίδυμο... κουλτουριάρικο)... ή τα ξεχάσαμε... ολοι ίδιοι είναι, όλοι εκεί καταληγουν τα βράδυα και από εκεί πηγαίνουν στα υπουργικά γραφεία το πρωί...

Τώρα... μην γελιόμαστε... δεν είναι οι ...εξαιρέσεις, ο κανόνας είναι... ο νεοέλληνας αυτό θεωρεί διασκέδαση, και αυτοί ...νεοέλληνες είναι, δεν πιστεύω να νομίζετε ότι ακούνε Μπαχ ή Βιβάλντι... Η μήπως τους θεωρείτε "ταγούς" που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα κλπ. κλπ... ???

alex_m είπε...

Αυτή είναι η κουλτούρα τους και αυτλων και των προηγούμενων αλλά και των επόμενων .
Φίλε "Σχολιαστή" , δεν είναι έτσι οι νεοέλληνες , τουλάχιστον όλοι .
Δεν είμαστε όλοι "παίχτες" στο παιχνίδι τους . Οσο και να σου φανεί περίεργο , υπάρχουν και οι άλλοι , των 800 & 900 ευρώ , που ακούνε και Μπαχ και Βιβάλντι και σε συναυλίες πάνε , όπου υπάρχει δωρεάν είσοδος αφού τα 30 ή 40 ευρώ της εισόδου είναι άκρως απαγορευτικά και στρέφουν τα νώτα τους στην υποκουλτούρα που γέννησαν οι πρώην και υπέθαλψαν οι επόμενοι .
Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός !

navarino-s είπε...

είναι πράγματι καταπληκτικό το κείμενο σου cynical αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να σε παινεύουμε τόσο γιατί φοβάμαι μήπως γίνεις φίρμα και σε χάσουμε! σήμερα η μυστακίδου στην "ελευθεροτυπία" σελ.18 έχει απόσπασμα από το προηγούμενο post σου το "περί πλιάτσικου".

Νοσφεράτος είπε...

Σχολιαστή Ολοι σχεδόν οι Νεοελληνες εχουν καποιο ελλειμα Κουλτουρας

Αλλά αυτοι Εδώ


Ενώ την Δεξια μας σεμνη και ταπεινή κυβερνησ των Βουλγαρακη Γιακουματου Καραμανλή μετα της συζυγου του κυριαςιατρέσσας, Ευριπίδη , και διαφορους αλλους που τους βλεπω εις τα Κανάλια και Δεν Εθνυμουμαι πως Ονομαζονται


Καθώς και Η νεολαια τους Η δΑΠ κΑΙ Α ΚΑΙ οΥ
με τα Περιφημα Παρτυ ..
και Βουλγαρακη Βουλγαρακη .. τον π ..τον Γιωργακη

ΚΑΙ οΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΜΕΣΑΙΑ ΚΛΠ ΣΤΕΛΕΧΗ thw Νου Δους
το εχουν παρα ..Ξηλώσει* σε θεματα ..κουλτουρας
..
τους βλεπουμε καθε μερα φιλε μου . Η Ελλάδα ειναι μικρή...τους βλεπουμε..


*αλλο ηθελα να πώ αλλά ντρεπομαι την Cynical ...

Left Liberal Synthesis είπε...

Προσοχή

Οι φασίστες του Χίτλερ,δεν ήταν αγροίκοι,λαικότροποι.
Και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Βαγκνερ ακούγανε Γκαιτε διαβάζανε.
Ας ήτανε η αισθητική το πρόβλημα του Στυλιανίδη,,,,,,
Η σύλληψη μιας πολιτικής ως συμπαγες όλο,είναι πολύ επικίνδυνη,μα πάρα πολύ.(σκεψου μόνο το αντιστροφο αισθητικό στερεότυπο μαλιας,εξαρχεια,αληετια,κουκούλα κλπ κλπ)
Και ενας κυνικός υποκριτικός σεμνός Στυλιανίδης ίσως ήταν ιδεολογικά πολύ πιο αχρείος.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι αδικούμε τον κύριο υπουργό. Τι θέλατε να απαξιώσει το φίλο του και τις θρησκευτικές -κοινωνικές παραδόσεις, να μη γιορτάσει με το χαρμόσυνο θηλυκό αγλάισμα που τίμησε ακόμα και ως ενδυματολογικό αξεσουάρ το εθνικό μας σύμβολο;

Όσο για το λυπηρό στοιχείο της όλης δέουσας χαρμολύπης κι αυτό λειτούργησε μέσα από τους λυγμούς του εμφανιζόμενου υπερευαίσθητου καλλιτέχνη.

Και μην κολλάτε με το "στα μπουζούκια". Ελάχιστα πράγματα πια απομένουν από την παλιοκαιρίσια μιζέρια του μπουζουκιού, και χρησιμοποιείται περιστασιακά ή συμπληρωματικά στην καλά προσαρμοσμένη λαϊκή ώρα του προγράμματος.

Εξ άλλου καλό είναι να κρίνουμε την ευαισθησία του πολιτικού συνολικά, και δε φαντάζομαι κανείς να έχει αντίρρηση για τις καινοτόμες επιλογές στην εκπαίδευση που σηματοδοτήθηκαν και με την ανάληψη της προεδρείας των μαθητικών καλλιτεχνικών αγώνων από εγνωσμένου κύρους υψηλή προσωπικότητα της Τέχνης και του Πολιτισμού.

http://www.esos.gr/news/49/kallitxnikoi-6-12-2008.htm


Όλα λοιπόν είναι θέμα Παιδείας ή πιο απλά και καθημερινά "Όλη η πόλη μια παρέα". Τι το καλύτερο;

Alexandros είπε...

Γεια σου cynical!
Τρομερή μορφή αυτός ο τύπος. Και να ήθελε να βάλει τόσους μαζεμένους άχρηστους, ο Καραμανλής, θα δυσκολευόταν. Είχε κάνει και εκείνη την αστεία δήλωση περί υποχρεωτικής παρακολούθησης των θρησκευτικών στα σχολεία από τους ορθόδοξους...

cynical είπε...

Καλημερα Κ.Κ.Μοίρη. Ε ναι, ενας υπουργος Παιδειας θα πρεπει να ευρισκε ενα καλυτερο ραφτη.

cynical είπε...

Στεργιο, η σκληρη ανακοινωση της ΓΕΣΕΒΕ έρχεται σε αντιθεση με το πως τα ΜΜΕ θελουν να παρουσιαζουν τους μικρομεσαιους. Εχει δημοσιευτει τουλαχιστον στις εφημεριδες;

cynical είπε...

Γεια σου @Walt, Ευχαριστω για το link.

cynical είπε...

@Γεια σου Κούκο.
Σ' ευχαριστω για την πηγη.
Στην κατηφορα, παιρνουμε φόρα.

cynical είπε...

Προσοχη @Akrat, Η κ. Παπαρηγα, συνομιλει μονο με τον κ. Αλαβάνο τωρα.

cynical είπε...

Γεια σου Αλέξανδρε. Η εισαγωγή κουκουλοφόρων είναι μια πολύ δαπανηρη υπόθεση. Και δεν την πιστευω αυτη την εκδοχη. Ξερεις πόσο έχουν πάει τα κόμιστρα;

cynical είπε...

Είπαμε @VaD.

O Kαραμανλής είναι μεσα στο πνευμα του Βουλγαράκη. Έκανε τίποτε παράνομο ο κ. Στυλιανιδης; Μήπως άφησε απλήρωτο το λογαριασμό με τις γαρδενιες; Μήπως δεν πληρωσε το εισητηριο στο γηπεδο; ΟΧΙ.
Αρα, αφου δεν είναι παρανομος ειναι και ΗΘΙΚΟΣ.

cynical είπε...

Καλως τονα τον @Μάνο.

Μπραβο σου και συνεχισε. Από μικρός, μικρός στα βλογ!

cynical είπε...

@Swell, Ισως γιαυτο ειναι αηδιαστικος. Επειδη τα κραταει και μυριζει.

Saq είπε...

Να μην ξεσκάσει λίγο ο άνθρωπος με τόσα προβλήματα.

cynical είπε...

@Νοσφεράτο καλημερα.

Το ειχα δει αυτο το κειμενο, καλα εκανες και μου το θυμησες. Εδω υπάρχει ολοκληρη φιλολογια για τη μαθηματικη δομη της αρχαιας ελληνικης γλωσσας και αλλα ωραια.

Η Μαριεττα σαφως και ηταν πιο σοβαρη. Αλλα και τι εγινε που ήταν;

cynical είπε...

@Βusy Bee,
εχει γραψει και το βιβλιο
"Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων".

cynical είπε...

Σχολιαστη καλημερα,

Καθολου δεν ξεχναω τον πολιτιστικο ρολο των μαγαζιων αυτων. Ο ιδιος ο Γιαννοπουλος τα ειχε ονομασει πολιτιστικα κεντρα.

Αλλα λογω συγκυριας η κουλτουρα του Στυλιανιδη εγιεν highlighted. Και μου εβγαλε το ματι.

Αν ακουγε Μπαχ, για παραδειγμα, δεν θα επιανε σταυρους, αυτο ειναι σαφες. Αλλα, σε καποια ποστα θα πρεπει να διαχειριζονται καλυτερα τα σημεια..

cynical είπε...

Καλημέρα @Κάκο.

Ο Βιβαλντι είναι πολυ πιο φτηνος, ακομα και με τα 30-40 ευρω του εισητηριου απο τον Ρουβα ή τον Μπουγά.

Κανεις περιμενει απο την ηγεσια μιας χωρας και ειδικα αυτου του υπουργειου μια καλλιεργεια, που δεν αντικατοπτριζεται μοναχα σε συγκεκριμενες κλασσικες μουσικες επιλογες.

Αυτη η ρημαδα η καλλιεργεια της ψυχης και η αποκαλυψη της ευαισθησιας, πώς στο καλό επιτυγχανεται;
Γιατι κατα κανονα αυτοι που κυβερνουν είναι "πετσια"; Και δεν αντανακλουν τον "λαό". Μονο τα χαμηλοτερα του ένστικτα.

cynical είπε...

@Νοσφεράτο, πρωτα πρωτα η κ. Καραμανλη δεν ειναι γιατρεσσα όπως υποτιμητικα την αποκαλειται. Ειναι χειρουργέσσα!

Γιατι οσοι κυβερνουν (οπως λεω πιο πανω στον Κακο) ειναι κατα κανονα "πετσιά"; Γιατι δεν βλέπεις σε κανενος το προσωπο καποια απο τα χαρακτηριστικα που κανουν τον άνθρωπο; Γιατι δινουν ολοι την εντυπωση οτι ειναι τροφιμοι σκυλαδικου;

Τι διεστραμμενη εντυπωση εχουν για τα γουστα του "λαού" και τους επιλεγουν με τετοια κριτηρια; Και ομως αν παρ' ελπιδα περασει καποιος που να μοιαζει πιο κοντα στον ανθρωπο, ομενει στην ιστορια σαν κατι το πρωτοφανες. Δεν ειναι αυτη η αληθεια, οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που να διοικουν και να ειναι ανθρωποι. Απλως τους επισκιαζουν τα πιρανχας

cynical είπε...

@LLS καλημερα,
Σχετικα με Βαγκνερ ή Γκετε και Ναζι τα ειχα γραψει προ πολλου στα "Νέα Αυτονόητα" http://e-cynical.blogspot.com/2008/04/blog-post_08.html

Και δεν αντιλεγω.

Αλλα στο νεοελληνικο συμπαν, το δίπτυχο γηπεδο+μπουζουκτσιδικο εχει μια ιδιαιτερη σημειολογια, που παραπέμπει σ' ενα χαρμανι νεοελληνικης μαγκιας και ζαμανφουτισμού.

Το γηπεδο σαν χωρος στην ελλαδα εχει συνδεθει με ενα σωρο ωραια μπομπουκια οπως τον Big Mac, τον Κούγια, τον Πρετεντερη, (υπόθεση μπουκαλι), και αμα παρεις και τα πισω δωματια των γηπεδων και τις συναντησεις που γινονται εκει, τοτε η υπόθεση γηπεδο βρωμαει πατοκορφα. Και αν δεν απατωμαι ο Στυλιανιδης πηγε να συναντησει καποιους στο συγκεκριμενο γηπεδο.

Ε!, εγω φταιω που κανω αυτες τις συνδεσεις στο μυαλο μου;

Το ιδιο ασχημα θα χτυπαει και αν αρχισει ο Γιακουματος να πηγαινει στο Μεγαρο. Η καλλιεργεια δεν ερχεται μεσα απο ενα συγκεκριμενο lifestyle, ουτε συχναζοντας σε ορισμενους χωρους. Μονο που αυτοι που συνηθως ηγουνται, εχουν μια "αυρα" που μονο στα γηπεδα και στα σκυλαδικα ταιριαζει.

Ειναι θεμα φυσης και ουσιας των Ταγών μας

cynical είπε...

@Ανδρεα,

διαβασα την εμπνευσμενη ομιλια του Στυλιανιδη στο Link που εδωσες, και ΑΓΡΙΕΨΑ πάλι. Ο Χατζηγιαννης επιστρατευτηκε για να εμφυσησει αισιοδοξια και αυτοπεποιθηση στη νεα γενια.

Θυμηθηκα, το ντορο και τα εγκαινια που ειχαν γινει για το νεο λογοτυπο του Υπ. Παιδειας.

Μου θυμησες το Υπ. Ανάπτυξης που ειχε επιβαλλει τη χρηση αναλογου λογοτυπου για να δωσει ενα boost στην ελληνικη αναπτυξη και παραγωγικοτητα.

Ειχα γραψει τοτε για τη Cargo-Cult διακυβερνηση. Τωρα η αρχικη μου υποθεση ενδυναμωνεται και απο την παρομοια επιλογη του Υπ. Παιδειας.

Ρε παιδια, μηπως ειναι καιρος να αρχισουμε να κανουμε voodoo;;;

cynical είπε...

Γεια σου @navarino-s.
Μια τοση δα γραμμουλα ηταν. Ας μη το κανουμε θεμα. Ουτε ενα εξωφυλλο, ουτε ενα σαλονι ολόδικο μου!! Τσιγκούνηδες!

να εισαι καλα και σ' ευχαριστω

cynical είπε...

@Αλεξανδρε με Avatar, καλημερα

Προσεχε, γιατι παραπάνω στα σχολια κυκλοφορησε και ενας αλλος Αλεξανδρος χωρις αβαταρ, που ελεγε περιεργα πραγματα για εισαγωγες κουκουλοφόρων.

Ο Στυλιανιδης εχει γραψει και το βιβλιο "Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων".

Ειχα διαβασει το κειμενο σου και την αναλυση σου για τα λογικα αδιεξοδα της μπερδεμμενης ιστοριας περι "Απαλλαγης απο το μαθημα των θρησκευτικων".
Ενας κακομοιρουλης που δεν μπορει να απαλλαγη απο τον στραγγαλισμο των ρασοφορων. Και μπουρδουκλωνει τη λογικη και τη χωρα.

cynical είπε...

Καλημερα @Newton.
Σωστα, έκανε τιποτε παράνομο μήπως;
Πληρωσε ολους τους λογαριασμους. (ΑΝ και αυτο θα το αμφισβητουσα γιατι αυτα τα ατομα βρε παιδι μου συνηθως ειναι και μπαταχτσήδες!)

marianaonice είπε...

"Η συμμορία του πατσά και της κοιλιάς. Της βρώμας και της δυσωδίας. Του κυνισμού και του αρριβισμού. Της αναλγησίας και της ποταπότητας. Της χαμέρπειας και της εγκληματικής ανικανότητας".

Τα είπες όλα cynical!!!
Προσυπογράφω και επαυξάνω!!

Ποιός θα μας γλυτώσει απ' αυτούς;;
Δεν τους αντέχουμε άλλο!!

cynical είπε...

Γεια σου Μαριάννα. Τα τελευταια γεγονοτα νομιζω ότι απονομιμοποιησαν την κυβερνηση. Θα ειμαστε εντελως βλακες αν της ξαναδωσουμε πισω τα διαπιστετήρια που ποδοπατησε.

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KZf4rrqL0m4

http://www.youtube.com/watch?v=NM7BMwFf0_U&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=DuUdICyUadE

http://www.youtube.com/watch?v=75nVwBbgYFQ