Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εκτελούνται Μεταφοραί Ευρώ, εκτός Κύπρου




Το γραφείο μας CYNICAL SA EURO-TRANSFERS, διαθέτοντας μεγάλη πείρα σε μεταφορά χρημάτων εκτός χωρών στις οποίες έχουν επιβληθεί περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, αναλαμβάνει να μεταφέρει τα χρήματά σας εκτός Κύπρου σε unlimited ποσότητες.

Λειτουργούμε ανελλιπώς από το 1898 με αντιπροσώπους σε όλα τα μικρά και μεγάλα χρηματο-οικονομικά κέντρα. Την περίοδο 2001-2002, για παράδειγμα, μεταφέραμε με απόλυτη ασφάλεια δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια εκτός Αργεντινής, όπως μπορούν να μαρτυρήσουν οι καταγεγραμμένες εισροές αργεντίνικων κεφαλαίων στις μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ, καθώς και οι μαρτυρίες χιλιάδων ευχαριστημένων σημαντικών αξιωματούχων, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην Ισλανδία, στην οποία  βρίσκονται ακόμα σε ισχύ περιοριστικά μέτρα, καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε χιλιάδες εγκλωβισμένους καταθέτες και επιχειρηματίες, ώστε να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε άλλους εξωτερικούς προορισμούς.

Στην Κύπρο, μπορούμε να υπερηφανευτούμε, ότι με τη δική μας διαμεσολάβηση και ενώ οι τράπεζες ήταν κλειστές μπορέσαμε να μεταφέρουμε στην Ελβετία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε το Reuters, επαινώντας μας μάλιστα ανοιχτά για την επιτυχία μας αυτή.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι πελάτες μας βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, με έμφαση στην Αφρική, όπου την τελευταία δεκαετία ο όγκος της μεταφορικής μας δραστηριότητας ανήλθε στα 160 δις δολάρια. 

Λειτουργούμε με ταχύτητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και προπαντός εχεμύθεια. Συνεργαζόμαστε με τους περισσότερους προέδρους δοκιμαζόμενων χωρών, με μεγάλο αριθμό κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, όπως και με αναρίθμητα δίκτυα τελωνειακών υπαλλήλων, ώστε να άρουν κάθε εμπόδιο στην όποια μεταφορά ακόμα και με δική σας πρωτοβουλία.

Στις περιπτώσεις αυτές, ελάτε σε επαφή μαζί μας, να σάς προμηθεύσουμε  βαλίτσες με διπλούς πάτους, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Επίσης, εταιρίες μας ανα τον κόσμο αναλαμβάνουν εντός ολίγων ωρών να εκδώσουν υπερτιμολογημένα ή εικονικά τιμολόγια σε κάθε κύπριο επιχειρηματία και έμπορο που δραστηριοποιείται στις εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών μέσω του δικού μας δικτύου.


Ενεργούμε αποτελεσματικά με ταχύτητα, 100% ασφάλεια και με απόλυτη εχεμύθεια.

Τιμές λογικές, που προσαρμόζονται αναλόγως του μεταφερόμενου ποσού.

Πληροφορίαι Εντός

Ανοίξαμε και Σας περιμένουμε!

4 σχόλια:

Γιάννης Αγιάννης είπε...

Το σατιρικό κείμενό σου (όπως και κάθε σωστή σάτιρα) έχει τις εξής ανθρωπολογικές συνέπειες:
1. Τα χείλη σου γελούν
2. Το στομάχι σου δέχεται γροθιές
3. Αυτό το "κάτι" που λάμπει στην άκρη του ματιού δεν ξέρεις αν είναι ιδρώτας ή δάκρυ.

cynical είπε...

3. Αυτό το "κάτι" που λάμπει στην άκρη του ματιού είναι φωτιά.

spiral architect είπε...

Αν μη τι άλλο είμεθα στην εποχή της καινοτομίας μετ' εχεμυθείας και ανεπανάληπτου στυλ.
Προς τούτο μέλλει να σας προτιμήσωμεν ειδικώς για το τελευταίο, καθότι τα χρήματά μας έχωσιν κλειστοφοβίαν εις τα κοντέινερ και φοβούνται μήπως βρωμίσωσιν εν συγχρωτισμώ με βρώμικα τοιαύτα.

cynical είπε...

Για μεγαλες μεταφορες διαθετομεν βαλιτσας Λουι Βιτον.

Πλακα πλακα, εμαθα σημερα απο την κα Σουλα που κανει τις επαφες μας στην Κυπρο, ότι το κυπριακο ευρω σημερα ηταν στα 0.93 του γερμανικου.

Σ' εμας στοιχιζει ακομα 0.95. Αλλα αν συνεχιστουν οι περιορισμοι, θα αναγκασθωμεν να το κατεβασουμε στα 0.86