Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τι παθαίνει όποιος τα βάζει με Ρώσους ολιγάρχες;


Όταν κάποιες νοικοκυρούλες από καπρίτσιο και με το έτσι θέλω αποφασίζουν, στο τέλος μιας κουραστικής νύχτας να απαλλοτριώσουν μερικά δις από πανίσχυρους Ρώσους ολιγάρχες, θα πρέπει να ξέρουν και να προφυλάγονται, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες το μέλλον τους να αποδειχτεί λίαν βραχύ, και όχι από γλίστρημα στη σκάλα.

Κάποιοι που τα έβαλαν μαζί τους δεν είχαν και το καλύτερο τέλος, όπως λένε οι ειδήσεις. Όποιοι και να ήταν αυτοί. Αυτουργοί ή συνεργοί. Ντόπιοι ή ξένοι

Την πρώτη φορά που κάποιοι δεν θα εμφανιστούν στην ώρα τους στις θέσεις τους στα κοινοβούλια, ας ρίξουν  μια ματιά οι φίλοι τους πρώτα στους σκουπιδοτενεκέδες.


6 σχόλια:

spiral architect είπε...

Κάτι υπονοείς εσύ ... ;)

cynical είπε...

Δεν χρειάζεται πολύ μεγαλη σκεψη. Αργα ή γρηγορα θα γινει. Υπαρχουν και το κινητρο και η δυνατοτητα, η εμπειρια και η οργανωση.

ακυβέρνητος είπε...

Μένει να αποδειχτεί ποια Μαφία είναι ισχυρότερη της άλλης.

cynical είπε...

To Βερολινο διχως αλλο. Προς το παρον χαθηκε μια ευκαιρια να φυγει η κυπρος απο ΕΖ. Μετα θα ακολουθουσαν μια μια και οι αλλες χωρες του Νοτου. Αυτο θα τελειωνε τη Γερμανια, γιατι θα εχανε το λεγομενο lebensraum της ΕΖ, το οποιο για να το αποκτησει εκανε 2 παγκοσμιους πολεμους. Εκτος κι αν κανει εναν τριτο, αλλα δεν εχει την απαιτουμενη στρατιωτικη ισχυ, δηλαδη πυρηνικα οπλα.

Ανώνυμος είπε...


Ούτε γι΄αυτό να είσθε σίγουρος, φίλε μου !

cynical είπε...

Εχει η Γερμανια πυρηνικα οπλα; Συμβατικα, ναι. Ειναι μαλιστα απο τους μεγαλυτερους εξαγωγεις. Αλλά, πυρηνικα? Μπορει βεβαια να συμμαχησει με Ρωσια, οποτε αλλαζει το πραγμα.