Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ποιος Διαφθείρει Ποιον;



Στο δίλημμα “Ο λαός έχει τις κυβερνήσεις που του ταιριάζουν” ή “Οι κυβερνήσεις έχουν τους λαούς που τις ταιριάζουν', ενώ η κοινή γνώμη, δασκαλεμένη όπως είναι δολίως από τα ΜΜΕ πάνω στο ενοχικό πρότυπο ότι ο λαός βασικά διαφθείρει τους ταγούς του, υιοθετεί κατά πλειονότητα το πρώτο σκέλος του διλήμματος, το παρόν blog σταθερά και διαχρονικά έχει ταχθεί με πληθώρα παραδειγμάτων υπέρ του δευτέρου.


Όσοι όμως, παρά ταύτα, συνεχίζουν να παραμένουν δύσπιστοι και να εθελοτυφλούν, θα πρέπει να αποδείξουν προφανώς με ισχυρά τεκμήρια ότι η εγκατάσταση των 50,000 και πλέον φρουτακίων ανά την επικράτεια, τουτέστιν σε σημεία περισσότερα και από αυτά της ΕΒΓΑ της γειτονιάς μας, αποτελεί επίμονο και διαχρονικό λαϊκό αίτημα, το οποίο εξαναγκάζει τη σημερινή κυβέρνησή μας, σαφώς με κρύα καρδιά, και σαφώς παρά τη θέλησή της να ικανοποιήσει.


6 σχόλια:

vripol είπε...

Τό κράτος και το κομματικό του προσωπικό, συμπεριφέρονται σαν τον προαγωγό, που αφού μετέτρεψε την κοινωνία σε πόρνη, ύστερα την κατήγγειλε για ανηθικότητα και της φόρτωσε την ευθύνη και την ενοχή της έκπτωσής της...
Και επι πλέον, προσπαθούν να την πείσουν, πως ο καλύτερος δρόμος για να σωθεί, είναι η ανα τετραετία επανεκλογή του προαγωγού της..

Αλλά, δεν μασάμε, πλέον...

Μπορεί αυτοί να είναι νταβατζήδες, αλλα είμαστε και εμείς παλιές π--τ-νες... :)

Sophia είπε...

Καλό φρούτο και τούτο...

Στέργιος είπε...

Εγώ διαβάζοντας Αστερίξ, πουθενά δεν είδα κανέναν δούλο των Ρωμαίων, αιχμάλωτο και μονομάχο να μην εκλιπαρεί για περισσότερα βασανιστήρια, περισσότερο σαδισμό και περισσότερο μαζοχισμό. Τώρα εσύ τι θέλεις να μας αλλάξεις την ιστορία και να τη ξαναγράψεις;

Ναι κυρία μου, φρουτάκια θέλει ο λαός! Τον άρτον (το παντεσπάνι δλδ) τον εξασφάλισε, δεν το ξέρεις; Υπάρχει ένας παίκτης φρουτακίων, λαχείων, τζοκερίων, λαταρίων που να μη ξέρει ότι του τα παίρνουν χοντρά και τον κοροϊδεύουν; Ούτε ένας! Τότε πως εξηγείς ότι όλοι παίζουν μανιωδώς και αν τους έδινες δισεκατομμύρια εκείνη τη στιγμή, θα τα έπαιζαν όλα με την ελπίδα να κερδίσουν εκατομμύρια; Μοιάζουν ή όχι με τους μαζόχες δούλους των Ρωμαίων;

Εγώ διάβασα και το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια! Σοφό νομοσχέδιο! Προστατεύει τον πολίτη από κάθε κλέφτη παράνομων στοιχημάτων, ληστών με το ένα χέρι, μονόφθαλμο λογισμικό κλπ, κλπ! Ή μήπως εσύ είσαι με αυτούς που τώρα έχουν τα παράνομα και θα χάσεις το ρεγάλο σου; Γιατί εδώ καμιά θέση δεν είναι χωρίς συμφέροντα. Το λέει και το νομοσχέδιο: Η κυβέρνηση είναι με τα νόμιμα συμφέροντα του τζογαδόρικου λαού, ακριβώς όπως και του κομπραδόρικου λαού, του κοτζαμπάσικου λαού, του φραγκοφονιά λαού των τραπεζιτών κλπ, κλπ.
Εσύ;;;

Στεργιος είπε...

Μικρή παρέκαβαση από το θέμα…

Έκθεση κοσμήματος και ζωγραφικής στη Μύκονο


Μια καλή φίλη και σπουδαία νεαρή καλλιτέχνιδα, η δημιουργός μοναδικών χειροποίητων Βερτικαλιστικών κοσμημάτων (Verticalismus jewelry) αργυροχρυσοχόος και διαμαντολόγος Κυριακή Βέρρου, εκθέτει τη δουλειά της από 4 έως 11 Σεπτεμβρίου στο Leto Hotel στην Μύκονο. Η έκθεση γίνεται παράλληλα με την έκθεση ζωγραφικής με βερτικαλιστικά έργα του ιδρυτή του Βερτικαλισμού – Verticalismus, ΑΤHANASIO CELIA.

Όσοι έχουν δει τα κοσμήματα της Κικής, μένουν με την εντύπωση μια νέας διάστασης πραγμάτων στο χώρο του καλλιτεχνικού κοσμήματος.

Οι φίλοι που θα βρεθούν στη Μύκονο αυτό το διάστημα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση και να θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής και τα τεχνουργήματα κοσμήματος που εκτίθενται.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου και θα παραβρεθούν οι γνωστοί και φίλοι του Athanasio Celia, οι οποίοι είναι παγκόσμιας αναγνώρισης προσωπικότητες.


Στέργιος: http://aristeripolitiki.blogspot.com/

cynical είπε...

Στεργιο,
αρχισες τα παρε δωσε με Μυκονο; Πάει χαλασες κι εσυ!

Στέργιος είπε...

Λένε ότι με τη κρίση η μόνη περιοχή που αντιστάθηκε και έμεινε αλύγιστη στη λαίλαπα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ είναι η Μύκονος. «Όλες» πρόταξαν στήθη και κώλους! Αντίσταση, όχι όπως κατά δω…. Ε, που θα πάει ο επαναστάτης;;;;; Λένε ακόμη ότι αν προσχωρήσουν όλοι οι από κει στην επανάσταση, τότε θα πετύχουμε απόλυτη… γυναίκωσή της! λες; Άντε και δεν πιάνουμε ούτε τη ποσόστωση!