Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Οι χυδαίες αντιλήψεις του κ. Λοβέρδου


-1,000,000 Δ.Υ. ταλαιπωρούν 10,000,000 πολίτες!


Στο βαθμό που οι εν λόγω Δ.Υ. διορίστηκαν από εσάς τους ίδιους για λόγους εντελώς ιδιοτελείς, που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να υφίστανται, και οι οποίοι ήταν/είναι η υφαρπαγή βουλευτικής ή και υπουργικής έδρας, με τους συνοδευτικούς υψηλούς μισθούς και τα προκλητικά προνόμια, θα πρέπει, εδώ και τώρα:


1) να αντιμετωπίσετε τη Δικαιοσύνη με την κατηγορία του σφετερισμού δημοσίου χρήματος, ή χρήματος των φορολογουμένων όπως αρέσκεστε υποκριτικά να επαναλαμβάνετε, το οποίο


2) θα πρέπει να επιστρέψετε άμεσα στο ακέραιο για όλα τα χρόνια που εσείς και οι όμοιοί σας το εισπράττατε, μαζί με όλους τους νόμιμους τόκους.


Και ο σφετερισμός δεν αφορά φυσικά μόνο τους μισθούς σας, αλλά τους μισθούς των 1,000,000 ΔΥ, που σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, διορίσατε. Αν διορίσατε όλους αυτούς με δόλιους σκοπούς, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε όλο το χρήμα. Αν όχι, τότε να το βουλώσετε και να συρθείτε πάλι στη Δικαιοσύνη, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης 1,000,000 πολιτών.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, το σκαμνί δεν βλέπω πώς θα το αποφύγετε.



18 σχόλια:

kopria είπε...

http://kopria.blogspot.com/2011/09/blog-post_07.html

ange-ta είπε...

Αυτό το λουλούδι του ΠΑΣΟΚ πολύ μου της σπάει.Πού το βρήκε το 1.000.000 Δ.Υ.

cynical είπε...

Πολύκαρπε,

μα πότε πρόλαβες και το εγραψες!

cynical είπε...

ange-ta,

εδω που φτασαμε, δεν εχει και πολυ σημασια πια ποσοι ειναι. Βαζει μεσα και αυτους απο τις ΔΕΚΟ και των ΝΠΙΔ, που δεν ειχαν απογραφει.

Αυτα που ειπε στο MEGA μεχρι και την Ολγα εκνευρισαν. Φασιζει επικινδυνα, το ατομο.

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλη Cynical
Τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΜΠΑΤΣΟΚ συναγωνίζονται για το ποιός θα κάνει καλύτερη εντύπωση στους χαρτογιακάδες της Τρόικας, ξεπουλώντας τη χώρα τους και χλευάζοντας τους πολίτες της.

Αυτό δεν είναι δημοκρατία.

Δεν είναι ούτε καν «συνταγματική ολιγαρχία», όπως είπαν κάποιοι.

Είναι μια μετα-νεωτερική ΧΟΥΝΤΑ και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο το καλύτερο!

Νοσφεράτος είπε...

an einai 1.000.000 οι Δ. Υ τοτε πρπει να υπολογιζει αλλά δυο τουλαχιστον ο λΟΒΕΡΔΟς με τις οικογενειες τους .. Αρα το σωστο θα ητνα να πει 3 ενατιον επτα .. Αν ομως υπολογσουμε οτι κι απο τους επτα που απομενουν πολλοι (υπερηλικες ) εχουν παιδια Δ. Υ ή παντρεμένα με Δ. Υ τοτε παει περιπου 5 εναντι 5.. Ισοπαλια .
- αν βαλουμε δε και τους ΠΑΠΑΔΕΣ που εινα μεν 10.οοο ΑΛΛΆ ΤΟ πΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ...
- εντωμεταξύ ο Λοβερδος καθηηγητης σε Δημοιο Αει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..; η ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ για πανεπιστημιακους το Δ,Υ και εμπιπτουν στην των Λειτουργών .

Νοσφεράτος είπε...

εν τωμεταξύ για το ενα εκατομμυριο λαλιστατος Ο Λοβερδας αλλά για τους 10.000 τσιμουδια (οπως ολοι βεβαια ) καλά αυτοι διαθετουν Γωνιακο μαγαζι ..

A certain crazed alien penguin είπε...

@ange-ta: Δια της μεθόδου "τρεις οπ'σ'έχω άντρα μ' και τρείς οπ'μ'έχεις έξι και τρείς του παιδιού εννιά". Επειδή θέλουμε να είμαστε τίμιοι και να μην κοροϊδεύουμε τους γκαουλάιτερ... παρντόν! την ΕΕ, προσθέτουμε στους δημοσίους υπαλλήλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των ΔΕΚΟ, των κρατικών Τραπεζών και κάθε τυχερό που έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση και βγαίνει το μαγικό νούμερο 1.000.000.

Ανώνυμος είπε...

και φυσικα στο σκαμνι θα πρεπει πρωτα να καθησουμε τους 100.000 που ψηφισαν λοβερδο και τους υπολοιπους 1εκατ που ψηφισαν πασοκ και τους υπολοιπους 1εκατ που ψηφισαν ΝΔ και τους υπολοιπους 1εκατ της αριστερας και των συνδικαλιστων που συγονταραν τους διορισμους

μηπως τελικα εμεις φταιμε λοιπον και οχι ο αγγελιαφορος?

για να μην πω το πιο ακραιο stop beatind the dead horse

Unknown είπε...

Έλα βρε τώρα που θα την πληρώσει ο ηθικός αυτουργός!
Πότε την πλήρωσε άλλωστε;

cynical είπε...

darthiir

αν η ΑΔΕΔΥ ειχε αυτα που επρεπε να ειχε, θα κατεθετε ομαδικη αγωγη εναντιον του τουλαχιστον για συκοφαντικη δυσφημιση. Πιστευω οτι οι νομικοι θα ευρισκαν και δεκαδες αλλα παραπτωματα π.χ. διασαλευση της κοινωνικης ειρηνης κλπ.

Η ΑΔΕΔΥ θα πρεπει να κινησει τη διαδικασια αμεσα και να αντιστρεψει το βελος προς τους υπευθυνους και αγυρτες.

Unknown είπε...

Πιστεύω ότι θα βρεθούν τόσα ράμματα για τόσες γούνες που στο τέλος όλοι θα πουν: Δε βαριέσαι...
Και δε θά ‘χουν και άδικο…

celin είπε...

Oυτε ο Καρατζαφυρερ δε θα τολμουσε να προβει σε τετοιες εμετικες δηλωσεις.
Αυτο λεγεται στοχοποιηση, μονο ενα φασιστομουτρο θα στοχοποιουσε κατ'αυτον τον τροπο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους. Στοχοποιηση λοιπον για να ξεσπασει ο απλοικος κι αφελης, την οργη του στον επομενο εργαζομενο που θα πετυχει σε καποια δημοσια υπηρεσια.

Θα ρωτουσα "τσιπα δεν εχουν τα σιχαματα;", αλλα μια τετοια ερωτηση θα ηταν εξισου αφελης κι απλοικη.
Φυσικα και δεν εχουν τσιπα οι εχθροι του λαου.
Αντε σιγα σιγα να απαλλαγουμε ολοι απο τις ψευδαισθησεις μας και να καταλαβουμε οτι η φραση "εχθροι του λαου" δεν ενεχει τη παραμικρη υπερβολη.

grsail είπε...

Ας μην συνηθίσουμε κι εμείς να μιλάμε για 1.000.000 ΔΥ (!) διότι και οι αριθμοί έχουν την σημασία τους. Χρήσιμο το τελευταίο άρθρο του eparistera.

cynical είπε...

grsail

δεν αντιλεγω, αλλα οταν η κυβερνηση χρησιμοει τεχνικες προπαγανδας ναζιστικης γερμανιας, το βαρος πρεπει να πεφτει εκει. Η σημασια της φρασης "1 εκ. ταλαιπωρει 10 εκ." δεν θα αλλαζε καθολου αν στη θεση της εμπαινε το " μισο εκ. ταλαιπωρει 10 εκ.".

Μην ξεχνας οτι αρχισα να γραφω για το μεγεθος του δημ τομεα και τον συγκριτικο αριθμο των ΔΥ πριν απο δυομισυ χρονια. Πολυ καλο το αρθρο του eparistera.

Το Λαγωνικό είπε...

Συγνώμη αυτός, ο Λοβέρδος, έχει υπάρξει καθυγητής σε πανεπιστήμιο (Δ. Υ. δηλαδή) ή κάνω λάθος;;;

cynical είπε...

Καπου το πηρε το ματι μου οτι ειναι σε ενα προβληματικο τμημα (στο Παντειο, αλλα ποιο δεν εψαξα), το οποιο δεν μπαινει καν στο μηχανογραφικο των υποψηφιων, και το οποιο εχει 23 μελη ΔΕΠ.

Αν χρειαστει παντως να διδαξει οταν θα παρουν ποδι, πώς θα αντικρισει τους φοιτητες;

Ανώνυμος είπε...

Να σας αντιστρέψουμε το σχόλιο κε Λοβέρδο;
Εσείς οι 300 πόσους ταλαιπωρείται;