Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κατά φαντασίαν βιαστής


Αυτό που μου θυμίζουν οι διάφορες γυναικούλες που προστρέχουν μυξοκλαίγοντας αυτές τις μέρες στα κανάλια, αποζητώντας τον παρηγορητικό λόγο της μαμάς Όλγας, και των μπαμπάδων Γιάννη, Άρη και Μπάμπη, είναι η πεντάμορφη βασιλοκόρη του παραμυθιού, η οποία στριφογυρίζει τα βράδια στον ύπνο της, μη μπορώντας να ανεχθεί τον πόνο που της προκαλεί το ξερό ρεβίθι που κάποιος κακότροπος αυλικός έκρυψε κάτω από το εκατοστό στρώμα του κρεβατιού της για να τη δοκιμάσει.


Ο δε αναψοκοκκινισμένος, από το τρεχαλητό-για να προλάβει τα δελτία-, Πεταλωτής, μού φέρνει στο νου εκείνες τις μυγιάγγιχτες γεροντοκόρες με τα’ ανέγγιχτα κορμιά, που μη μπορώντας ν’ αντέξουν την αναστάτωση που προκαλεί στο μαραμένο τους κορμί το τυχαίο άγγιγμα κάποιου ανύποπτου αρσενικού, όπως επίσης και την έκρηξη της φαντασίας από τσουνάμι εικόνων έντονου ερωτισμού που αυτό πυροδοτεί, είναι έτοιμες να τρέξουν στον πρώτο δικαστή και να το καταγγείλουν, οι κακορίζικες, ως βιαστή.


Δύσκολα λοιπόν, το βλέπω να ξεμπερδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την επίθεση ενός ολόκληρου εσμού μωροπαρθένων.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://eothinon2.blogspot.com/2011/07/2011.html

Ε οχι και κατα φαντασιαν στην πολη μας ειχαν ονοματεπωνυμο και υψηλο επιπεδο εξυβρισαν σκαιοτατα οσους πηγαν να καταθεσουν στεφανι και δεν ηταν μυξοπαρθενες

αναγνώστης είπε...

Μακάρι να ήταν μωροπαρθένες cynical. Θα είχαν τουλάχιστον μια γραφικότητα σα τους μορμόνους.

Όμως είναι απλά δασκαλεμένοι από τους ειδικούς. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορούν να περιμένουν, όμως αντιδρούν τόσο έντονα για να προλάβουν τα χειρότερα. Η λογική της μηδενικής ανοχής απέδωσε σε άλλες περιπτώσεις. Γιατί όχι και τώρα;

Βάση σχεδίου λοιπόν η μωροπαρθενίαση. Άλλωστε το "παρθένος" για βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο από το "σοσιαλιστής"...

cynical είπε...

αναγνωστη,

δε διαφωνω μ' αυτα που λες. Αλλα δεν μπορω να μην τους βλεπω πρωτα σαν γελοιους. Γελοιους αλητες.

αναγνώστης είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Το έγραψα κυρίως ως συμπλήρωμα και όχι για να σε "διορθώσω", γιατί σήμερα επιχειρείται -εκτός των άλλων- εντελώς συνειδητά και με σχέδιο να επιβληθούν και νέοι πολιτικοί κώδικες.

Πολιτικοί του σωλήνα σε διατεταγμένη υπηρεσία κι αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας, γιατί μερικές φορές έστω και αρνητικά πετυχαίνουν το στόχο τους:
Να "απευθύνονται στο" και να αντιδρούμε "με βάση το" θυμικό μας.

zalion είπε...

Για τον πρωτο ανωνυμο που εδωσε και το λινκ θαθελα να πω ως "μεγαλο" στελεχος (ποσο τρομπες εισαστε) του ΣΥΡΙΖΑ οτι συμμετειχαν 30 ατομα και μελη του ΣΥΡΙΖΑ ηταν τρεις. Για τ'αλλα που λεει το ρεπορταζ στο λινκ καλο ειναι να μη συμβουλευεστε πληρωμενους πασοκους που εκτελουν(στη κυριολεξια) τη δημοσιογραφια.

A.K. είπε...

Η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Και να γιατί:
"Πρώτον, απο-μαζικοποιεί τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ποιός θα πάει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όπου πρωτοστατεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δεύτερον, περιθωριοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να ενισχύσει τον Κουβέλη.

Τρίτον,σηκώνει κουρνιαχτό για να περνάει από τη Βουλή τα νομοθετήματα του Μεσοπρόθεσμου και αποπροσανατολίζει τη συζήτηση από την ζοφερή οικονομική επικαιρότητα.

Τέταρτον, επειχειρεί να εμφανίσει την αντίθεση στο Μεσοπρόθεσμο ως αντίδραση “εξτρεμιστικών στοιχείων” και όχι καθολική αντίδραση της κοινωνίας.

Πέμπτον, κλείνει τις διαρροές ψηφοφόρων του πρός τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ τους λειτουργούσε πάντα η θεωρία των “συγκοινωνούτων δοχείων”.

Τέλος, κλείνει το μάτι προς τα συντηρητικά τμήματα της κοινωνίας."

από σχόλιο του Κώστα Ροδινού http://www.antinews.gr/2011/07/05/110707/

Ο ΣΥΡΙΖΑκος είναι βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΣΟΚ και το πιο χρήσιμο αποκούμπι του για να μαζεύει τις κατηγορίες. Στο κόλπο βέβαια και οι περί του ΣΥΡΙΖΑ.

Αστε τα Τσίπρα και Πάγκαλε. Σας πήραμε χαμπάρι !!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως πρεπει να το δουμε καπως πιο ποιητικα, πιο κινηματογραφικα;
O ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜ. ΑΡ. προς το παρον δεν παιζουν σ' αυτο το εργο.

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

…Η ταχυτητα επιδιωξης αλλαγων και το αδιαφορο σφυριγμα για τον “φονο” μου θυμιζει παιδοκτονο που εχει ξεχασει οτι το παιδι του ειναι πλεον νεκρο και τρεχει ιλιγγιωδως προς το νοσοκομειο με το πολυτελες αυτοκινητο του ( με δανεικα κι αυτο) κορναροντας για να συγκρουσθει τελικα με τα τραινα που …. χασαμε τα τελευταια 30 χρονια, στην γωνια των οδων Παραλογου Λαικισμου & Κομματικης Επιβιωσης, αναφλεγεται και τα 100 λιτρα βενζινης δημιουργουν εναν πορτοκαλι-κοκκινο ηλιο που κατακαιει τα παντα (το νεκρο θυμα , τον παιδοκτονο και το ακριβο SUV)!

Αφωτιστος Φιλελλην
Οπαδος της καταστροφης ολων των υφισταμενων πολιτικων σχηματισμων

Υ.Γ. Αν τελικα θα παιξουν στο εργο, ο ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜ. ΑΡ. ειναι η βενζινη και ο πυροσβεστηρας αντιστοιχα.

Φιλαλήθης/Philalethe00 είπε...

Χαχαχαχαχαχα, λοιπόν, σε δεύτερη σκέψη, μου αρέσει η παρομοίωση, καθ'ότι... ευφάνταστη και ευρηματική. :)

Δυστυχώς, όμως, βαριά η καλογερική και η παρθενία, αγαπητή μου e-cynical. Και έτσι, δυστυχώς, καταλήγει κανείς να ατιμάζεται από τους κροταλίες των καναλιών... Αμα δεν μπορείς να βαστήξεις έτσι, υπάρχει και ο έγγαμος βίος. :D


Άφησε δε που -για να σοβαρευτώ- ο ΣυΡιζΑ έχει βρεθεί σε δυσκολη θέση και αναμασά ότι "καταδικάζει την βία από όπου και αν προέρχεται". Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια ορισμένη βία που ασκείται και είναι πράγματι τώρα τεράστια. Και ο Άγιος λέει ότι πρέπει να τιμούμε ως γενναιόψυχους και τυραννοκτόνους όσους "τυραννικώς αντιτάσσονται" στους τυράννους... Και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Troika έχει όλα τα χαρακτηριστικά της τυραννίας...

Ας το πω όπως και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: το μέσο πρέπει να είναι ανάλογο αυτού του κακού που προσπαθεί να αποτρέψει...
Και οπωσδηποτε, όταν κανεις προσπαθεί να αποτρέψει ένα μεσοπρόθεσμο, δεν μπορεί να το κάνει με μαύρα τριαντάφυλλα σαν σκοτεινός ρομαντικός, έτσι δεν είναι;... :)

Καλή συνέχεια... :)

cynical είπε...

Φιλαληθη,

βρισκω πολυ υποκριτικη την εμμονη που επιδεικνυεται απο ολες τις πλευρες στην ειρηνικη διαμαρτυρια. Αν υπηρχε ή αν υπαρξει αλλαγη συσχετισμου δυναμεων, προς οφελος των βιασμενων, τοτε θ' αρπαξουν φωτια τα καριοφυλλια και οποιον παρει ο χαρος...

Το δοξολογημα της ειρηνικης διαμαρτυριας αυτη τη στιγμη μονο διαολιζει τον εκτος εαυτου κοσμο.

de profundis είπε...

Ασε που ξαφνικα αλλαξε και η ατζεντα καθως λενε των δελτιων ειδησεων.


Ειναι τραγικα αστειο παντως να βλεπεις τους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να καμωνονται τα θυματα .

VAD είπε...

Ελα για λιγο στο μπλογκ και σου εχω αξίωμα,μας χρειαζεται λίγο γέλιο,μωρέ:)

Σωκράτης είπε...

Καίρια η περιγραφή της συμπεριφοράς των υπερσοβαρών πολιτικών, χειριστών κωλόχαρτου της τρόικας, που λένε τον πόνο τους.
Το 19ο αιώνα ήταν που θέριζε η μάστιγα της υστερίας. Από το υποσυνείδητο των βικτωριανών κυριών και δίδων ανάβλυζε η λάβα της σαρκικής επιθυμίας προκαλώντας πλειάδα ασυνήθιστων και ανεξήγητων συμπτωμάτων.
Άρα: περιμένουμε υστερική τύφλωση, ψευδοκυήσεις, αλαλία (που τέτοια τύχη) και φυσικά φθόνο του Πέους (αυτό θα ήθελα να δω πως θα εκδηλωθεί!)

demetrat είπε...

καλά θα κάνει ο σύριζα, την επόμενη φορά που θα ζητηθεί από τα στελέχη του ,( με σπάνια ομολογώ φασιστική επιμονή) να αποκηρύξουν , το σατανά... Να τους πάρουν στο ψιλό γιατί έτσι τους αξίζει.Κι αν δεν ήταν φασίστες,αυτός ο θίασος που μας κυβερνάει, ευχαρίστως να τους έλεγα και γω γελοίους.Αλλά αυτοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.Αυτή η απαίτηση να βιάζουν, να δέρνουν και να ξεπουλάνε , και μετά να παριστάνουν και τους διωκόμενους από τον κοσμάκη που βιάζεται καθημερινά , ξεπερνάει και τον θυμό.Ας προσέξουν μη πέσουν οι μπάτσες σύννεφο.Τα καθίκια.
δ

Φιλαλήθης/Philalethe00 είπε...

E-cynical μου,

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση...

Ναι, και "εμοί δοκεί" ότι δεν θα είναι μακρυά ο καιρός που θα έλθουν τα ελικόπτερα. Και ο σύμβουλος του ΔΝΤ του νεοεκλεγέντος στην Βραζιλία πρώην σοσιαλδημοκράτη του είχε πει: "Αν τα πράγματα πάνε στραβά, εγώ μπορώ να πάρω ένα αεροπλάνο και να λουφάξω."

Και επειδή η Ιστορία υπακούει στον "Νόμο του Μέρφι" και όχι σε χαζορατσιοναλισμούς, μπορεί το αεροπλάνο των δικών μας να πάθει καμιά βλάβη την κρίσιμη στιγμή... :)

Πάντως, λυπάμαι που οι επανερχόμενοι ήδη κανονίζουν πώς θα κάνουν τις ιδιωτικοποιήσεις τους μετά το Φθινόπωρο, όπως έγραψε και παλαιός ΔΑΠίτης επαγγελματίας δημοσιογράφος. Αυτή η χώρα δεν θα βρει τουλάχιστον ένα πολιτικό με το ήθος του κεντρώου Πλαστήρα ποτέ ξανά άραγε..;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΖΑΛΙΟΝ ΝΑΙ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΛΕΣ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ)ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ .
ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
Ο ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣ .
Ε ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;;
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ .
ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΤΥΠΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

cynical είπε...

Ξεκαθαριζω οτι δεν γνωριζω ουτε προσωπα ουτε πραγματα, αλλα θα ηθελα να ρωτησω γιατι ειναι τοσο κακο πραγμα να βριζεις καποιον οταν υπάρχουν χιλιαδες λογοι να το κανεις.

Μη το κανουμε τωρα και θεμα... Αυτοι που το κανουν, βουτυρο στο ψωμι τους. Ευκαιρια να θυματοποιηθουν ζητουν και να αποσπασουν τη συμπονια της γιαγιας ...

Ανώνυμος είπε...

Κανενας μα κανενας πολιτισμενος δρομος δεν σε οδηγει στην ύβρη dear CYNICAL .
Εκτος και αν βαφτιζουμε το κρεας ψαρι παλια δοκιμασμενη συνταγη !!!
Το πιο μεγαλο γαμωτο που τρωω ειναι οτι δικοι μας ανθρωποι σπαζουν βριζουν φτυνουν κι εμεις ψαχνουμε στις γραφες για να τους δικαιολογησουμε

cynical είπε...

Άλλο το σπαζω, κι αλλο το βριζω. Παντως, απ' οσο εχω δει στα βιντεο, τα ακουσματα δεν ειναι βρισιες, αλλα συνθηματα.

Οι θυτες αυτο που προσπαθουν ειναι με με καθε μεσο να περασουν για θυματα. Ας μη τους κανουμε τη χαρη.

zalion είπε...

Προς ανωνυμο ασφαλιτη. Η ασχετοσυνη σου ειναι τοση που με χρηζεις γραμματεα μιας οργανωσης που δεν εχει γραμματεα. Ο Συριζα Δραμας ως γνωστον δεν ειχε ποτε γραμματεα αλλα συντονιστικο. Μελος του οποιου δεν ημουν ποτε. Οπως δεν ημουν ποτε γραμματεας πουθενα. Αλλα στη προσπαθεια σου να μεγιστοποιησεις το ψεμμα κοτσαρεις τις παπαριες για ηγεσια του Συριζα ετσι ωστε να φανουμε υποκινητες επεισοδιων. Δε θα απαντησω στα αλλα περι Αθηνας γιατι ειναι τοσο γελοια οσο κι εσυ. Το βιντεο ειναι αδιαψευστος μαρτυρας περι του τι συνεβει και ποσοι ηταν εκει. Τα αλλα μπορεις να μου τα πεις κατα προσωπο κι οχι κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ. Για να δω ποιος ειναι χεστης τελικα. Αντε γιατι γεμισε το διαδικτυο γιαλαντζομαγκες.
Καραγιαννιδης Χρηστος.
Υ.Γ. Ουτε το ονομα σου τολμας να βαλεις υπεροχε ηρωα της ασφαλειας.