Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Εκτελούνται Αναρτήσεις: (Τιμαί Λογικαί)


Αγαπητοί μου,
τις άγιες τούτες ημέρες του Πάσχα πολλοί θα ετοιμάζεστε να μολάρετε εις τας εξοχάς, τας νήσους και τα χωρία της πατρίδος μας δια να εορτάσετε μετά των συγγενών υμών, (όπως και να το κάνουμε, έρχεται φθηνότερα), το Πάθος του Κυρίου μας.

Όσοι δε επιζήσετε των τροχαίων, των εγκεφαλικών και των εμφραγμάτων που ευδοκιμούν τας εορταστικάς περιόδους, θα το επαναλάβετε φαντάζομαι και κατά τους θερινούς μήνες που ευρίσκονται προ των πυλών.

Φυσικά σαν προνοητικοί νοικοκυραίοι που είστε θα έχετε από πριν φροντίσει να δώσετε τα κλειδιά στην γειτόνισσα την κυρία Κίτσα να σας ποτίζει τα λουλούδια, θα έχετε στείλει τα σκυλιά σε κανένα μπελβεντέρε της Λαυρεωτικής, την πεθερά στο θεραπευτήριο να κάνει κούρα με άλλες όμοιές της, και τα παιδιά, αφού θέλατε δεν θέλατε τα έχετε και δεν μπορέσατε να τα ξεφορτωθείτε, θα τα πάρετε αναγκαστικά μαζί σας για να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο αυτό και ο οικογενειακός χαρακτήρας των εορτών.

Έχετε σκεφτεί όμως τι θα κάνετε το blog σας, αυτό το νέο σας παιδί, αυτό που με τόσο κόπο και θυσίες εις βάρος της οικογενειακής και γκομενικής σας ευτυχίας χτίσατε λέξη τη λέξη, πόντο τον πόντο, σχόλιο το σχόλιο; Έχετε σκεφτεί τι θα απογίνουν οι αναγνώστες σας όλο αυτό το διάστημα που θα λείπετε, που δεν θα έχουν που την κεφαλή κλίναι; Νομίζετε ότι δεν στραφούν στη ζεστασιά άλλων πιο φιλόξενων σπιτιών που καραδοκούν στη γωνιά με την απόχη να σας τους αρπάξουν; Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά; Και μετά τι θα απογίνετε; Σας πάει η καρδιά σας όταν επιστρέψετε να βρείτε το τσαρδί συντρίμια σαν τους πυρόπληκτους της Ηλείας και τους σεισμοπαθείς του Μενιδίου;


ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Δεν γνωρίζουμε, Κυριακές, δεν γνωρίζουμε γιορτές, δεν γνωρίζουμε αργίες, εφημερεύουμε και διανυκτερεύουμε! ( 7 x 24 x 365 και στα δίσεκτα 366).


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.


Διαθέτουμε έμπειρη και πολυπληθή ομάδα εργασίας από πάσης φύσεως επιστήμονες εκπαιδευθέντες εις την αλλοδαπήν (μάστερ, διδακτορικά, post-doc, ακαδημαϊκούς, καθηγητές, ΙΕΚ (παρ)ΑΚΜΗ, ΙΕΚ «Χρυσή Χτένα Αμάραντος», ΤΕΙ, βιβλιοθηκονόμους, τραπεζοκόμους, κοπτοραπτούδες μηχανικούδες) για να αναλάβουν τη σύνταξη απαιτητικών δοκιμίων για απαιτητικούς μπλογκίστες.

Επίσης συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους ποιητές και πεζογράφους, μουσικούς άτεχνους και έντεχνους, δημοσιογράφους και αθλητικογράφους, παπάδες, εξομολόγους και εξορκιστές, χαρτορίχτρες και μέντιουμ, έμπειρες κυρίες από την οδό Φυλής, μανεκέν και στυλίστες για τη σύνταξη αναρτήσεων αντίστοιχου περιεχομένου.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

1. Επιστημονικά Δοκίμια 0.050 ευρώ/χαρακτήρα
2. Ποιήματα-Λογοτεχνήματα και λοιπά τεχνουργήματα 0.040 ευρώ /χαρακτήρα
3. Υπαρξιακά (Αισθηματικά-Ερωτικά) 0.030 ευρώ /χαρακτήρα
4. Σαρκαστικά-Χιουμοριστικά-Εξυπνακίστικα 0.020 ευρώ /χαρακτήρα
5. Πορνογραφήματα-Αθλητικά-Πολιτικά 0.010 ευρώ /χαρακτήρα
6. Λούσιμο-Κούρεμα-Χτένισμα δωρεάν

Στα ανωτέρω δεν περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο, τα οποία χρεώνονται αναλόγως περιεχομένου.
Επίσης αναλαμβάνουμε το σχολιασμό των αναρτήσεών μας με τιμή 0.50 ευρώ/σχόλιο.
Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α

Υ.Γ. Από 3 blogs και πάνω παρέχεται σημαντική έκπτωση και ευκολίες πληρωμής. Όλες οι κάρτες δεκτές.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ: κα Verina (Chairman, CEO, CFO, UFO, PhD, MSc, BSc, ISO, AB+, 95-50-95).

33 σχόλια:

aerostatik είπε...

Με τη φόρα που έχεις πάρει, το γράφεις σαν αστείο, αλλά πολύ θα σου άρεσε να γίνεις εργολάβος αναρτήσεων.
Βέβαια το πρόβλημα είναι αλλού, αυτό που σπανίζει δεν είναι οι συγγραφείς αλλά οι αναγνώστες αναρτήσεων.
Εγώ αναλαμβάνω εργολαβικά επαγγελματίας αναγνώστης των αναρτήσεων που θα πουλάς.
Τι κερδίζω ?

Homo Sapiens είπε...

Απολαυστικό όπως πάντα το ποστ...Ευτυχώς οι τιμές για τα πολιτικά είναι χαμηλές :)...

cynical είπε...

@aerostatik καλημέρα. Κάνω έρευνα αγοράς αυτή τη στιγμή. Και πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πραγματικό. Κοίτα το δικό σου blog για παράδειγμα. Σε λίγο θα ρημάξει από τις πολλές "υποχρεώσεις" που έχεις αναλάβει. Αντι να στρωθείς και να γράφεις το έριξες στα σχόλια και στις επισκέψεις! Μια εταιρία σαν και τη δική μου θα στο τρέχει ώστε να κρατας τους αναγνώστες στο ρελαντί.
Κοίτα, αυτός που άρχισε να εκμαυλίζει πρώτος τους αναγνώστες είναι ο Κ.Κ.Μοίρης. Ρώτα πόσα σου δίνει και γω θα σου δώσω +15%.

cynical είπε...

Καλημέρα homo sapiens.
Εσύ έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις το blog σου το Πάσχα και το καλοκαίρι; Ή θα γυρνας με ένα laptop στην αγκαλιά σαν γραφικός στις παραλίες ή θα ξεροσταλιάζεις έξω από τα hot spots στα νησιά για καμιά αναρτησούλα της ξεπέτας;
Έλα στα πολιτικά όπως είδες είμαστε φτηνοί, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να τους σχολιάσεις. Είναι τόσο τετριμμένοι και επαναλαμβανόμενοι!

PN είπε...

Μαντάμ Βερίνα, μόνο ότι είσαι Ολυμπιακός δεν μας έγραψες (βλ. Απαράδεκτους).

Καλή επιχειρηματική ιδέα, αλλά θα προτιμήσω να το κλείσω το μαγαζί αν είναι. Άσε που φέτος δεν θα πάω πουθενά, οπότε εγώ θα είμαι το Blog που θα ψαρεύει αναγνώστες από άλλα Blogs. Τρέμε κόσμε!!!!!

cynical είπε...

@VK, Είμαι Ατρόμητος Εξαρχείων. Υποστηρίζω όπως πάντα τις μικρές ομάδες. Αλλά δεν το λέω, διοτι η εταιρια μου θέλω να είναι υπερταξική.
Σε βλέπω και με βλέπεις τις άγονες ημέρες των εορτών να τριγυρίζουμε με τη μαγική μας φλογέρα στους δρόμους της μπλογκόσφαιρας και να γητεύουμε τα ποντίκια (αναγνώστες ήθελα να πω) να μας ακολουθούν στα δικά μας blogs.

Κούκος είπε...

Δυο τεχνικές παρατηρήσεις τελείως φιλικές. Μην ανεβάζεις τόσο συχνά αναρτήσεις (έλεος). Είναι τόσο αξιόλογα τα θέματά σου που θέλουν το χρόνο τους. Μην έχεις μόνο μια ανάρτηση στο μπλογκ. Άσε πέντε έξι. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσο κοντινές που είναι όλες σύχρονες.

Η ιδέα σου πολύ καλή και οι τιμές σου πολύ ανταγωνιστικές. Δυστυχώς μένω σε νησί και εκεί θα μείνω. Κατά τον Οκτώβρη θα σε χρεισαστώ για λίγες μέρες.
Δεν σου λέω χρόνια πολλά (ακόμα) Θα στα πω το Μ. Σάββατο δεκαέξι αναρτήσεις μετά.
:-)))

cynical είπε...

@κουκε, θα πάρω στα σοβαρά τις υποδείξεις σου στις οποίες και θα συμμορφωθώ, όπως έλεγε και το άσμα το παλαιόν...

Το πλεονάζον υλικό, θα το στοκάρω και θα το διαθέτω έναντι αμοιβής στους προσωρινώς ανέμπνευστους μπλογκερς. Θα φτιάξω και θεματική data-base.

(Σιγά-σιγά χτίζεται η εταιρια αρωγής των bloggers, κάτι σαν logistics θα βγει στο τελος).

Πάντως το blog αυτό διαθέτει manager, ο οποίος απ' ότι φαίνεται ακολουθεί άκρως επιθετική πολιτική. Μ' έχει κλεισμένη σε ένα υπόγειο και μου μηνύει όλη την ώρα "Γράφε, σκασμένο, γράφε!". Και τι μου δίνει; Μόνο παξιμάδι και νερό.

Κε. Κούκε όποτε χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας θα σας κάνουμε την καλύτερη τιμή.

Nomad είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ρίξατε τα πορνό στη φτήνεια. Ξέρετε ποσο κόπο, χρόνο και υγρασία μου έχει πάρει να γράψω τις πορνοιστορίες μου;;

ε οχι κυρία μου, να πουλάτε φτηνά τα δοκίμια αλλα ν αφήσετε την καυλα μας ακριβή.

Διαμαρτύρομαι εντόνως.

cynical είπε...

@κ. Nomad, λυπάμαι για τον κόπο σας, αλλά εδώ κάνουμε εμπόριο. Οι πορνοιστορίες είναι σε πολύ μικρή ζήτηση σήμερα, γιατί ο καθείς πλεον μπορεί και τις παράγει ατομικώς και εν αφθονία. Άλλωστε και η αναγνωσιμότητά τους είναι πλέον μικρή γιατί η πορνική τέχνη είναι διάχυτη στην κοινωνία και επομένως κοινότυπη.

Nomad είπε...

Κυρία μου, πιστεύω πως σφάλετε.

Ολοι μπορούν να γράψουν πρόστυχες λέξεις.
Εγω μπορώ να γραψω πρόστυχη φιλοσοφία.

:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

cynical είπε...

@κ. nomad,τώρα μας τα αλλάζετε. Με τα πορνικά σας φιλοσοφήματα, σαφώς αλλάζετε κατηγορια, οπότε πάτε στα ΔΟΚΙΜΙΑ, τα οποία χρεώνονται και τα περισσότερα χρήματα. Άρα, δεν πρέπει να διαμαρτύρεστε για τον δήθεν ευτελισμό της τέχνης σας απο την επιχείρησή μας.

Nomad είπε...

Exm...

μαλλον προς την "εφηρμοσμένη φιλοσοφία" πηγαίνω.

:ΡΡΡ

(Αλλα μην ανησυχείτε, θα φιλοκαλώ ανευ )

:)

aerostatik είπε...

θεωρώ ότι η υπεραπόδοση σας στις αναρτήσεις δεν είναι φυσιολογική.
Περάσατε από αντιντόπινγκ κοντρολ ?

Ανώνυμος είπε...

Α-πα-πα! Τι τιμές είναι αυτές;;; Φαρμακείο είστε!

Ανώνυμος είπε...

σας παραγγέλνω ένα σαρκαστικό πορνογράφημα με φιλοσοφικό υπόβαθρο

καθορίστε εσείς την τιμή

αρκεί να μη βάλετε τη Χιονάτη και τους Εφτά Νάνους

καλήν ανάσταση αγαπητή, αν και με την τολμηρή σας αυτή πρωτοβουλία σας βλέπω να κλείνετε το μαγαζί στο παρα πέντε και να την προλαβαίνετε στο τσακ !

cynical είπε...

Καλημέρα κ. spiretos72 μας. Και καλώς ορίσατε στην εταιρία μας. Και να σκεφτείτε που τα κενά (spaces) στις αναρτήσεις μας τα παρέχουμε δωρεάν, δηλαδή δεν τα χρεώνουμε. Για σκεφτείτε το. Δεν είναι και εντελώς αυτονόητο, διότι χωρίς τα κενά τί νόημα θα είχαν οι λέξεις;

cynical είπε...

κ. Κ.Κ.Μοίρη μας καλημέρα σας. Φέτος θα αναστήσωμεν ηλεκτρονικώς και διαδικτυακώς. Ήδη συνεργάτες μας θα στέλνουν on-line με video τις ανταποκρίσεις τους σε μας, από κάθε ναό-ναίσκο-μητρόπολη-εξωκλήσσι της πατρίδας μας, ώστε κανείς blogger να μην λείψει από το πόστο του και του φάνε μερίδιο αγοράς οι ανταγωνιστές του.

Τώρα το είδος του πονήματος που ζητάτε αποτελεί ειδικότητα, του κ. nomad, καθ' ομολογίαν του ιδίου. Αν τον φέρω σε επαφή με τις αξιότιμες κυρίες, Ούρσουλα, Μπεμπέκα, Πάολα, Μπέττυ κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Αλλά για μετά το Πάσχα, γιατί τώρα όπως πληροφορήθηκα τα μπουρδέλα αργουν συμμετέχοντας στο θειον πάθος.

cynical είπε...

@aerostatik, αυτό που φοβάμαι πιο πολύ στη ζωή μου είναι το μάτι το κακό. Δεν μου λες είσαι γαλανομάτης; Να φυλάγομαι.

spiretos72 είπε...

Xm.... Τα backspaces τα χρεώνετε δηλαδή; Τα smileys πόσο;

Τα πω την αλήθεια νομίζω πως η τιμολογιακή σας πολιτική θέλει αρκετό alaboration. Αν θέλετε μπορώ να σας το φτιάξω εγώ αυτό και να έλθουμε σε μια αμοιβαίως επικερδή συμφωνία. Πχ θα σας παραδίδω μια τιμολογιακή πολιτική μέσα στις πρώτες 10 μέρες κάθε γενάρη (plus loyalty schemata, plus 4 updates στους τιμοκατάλογους μέσα στο χρόνο) και σεις θα αναλαμβάνετε το bloggin, xmas, easter, καλοκαιρι και 5 long weekends το χρόνο.

Τι λέτε;;;;

cynical είπε...

Μα τι λέτε κ. @spiretos72 μας, για smileys και άλλες σαχλαμπούχλες; Εμείς κάνουμε σοβαρές αναρτήσεις, και απευθυνόμαστε σε bloggers με αξιώσεις και όχι σε εφηβάκια, ρουβίτσες και πιτσιρικάδες που στοχεύουν σε τσιλιμπουρδίσματα.

Σχετικά με τις αντιρρήσεις που εκφέρατε για την τιμολογιακή μας πολιτική, θα σας ζητούσα να μας καταθέτατε ένα ολοκληρωμένο business plan, το οποίο θα καταθέσω στο board of executive directors για την τελική έγγριση. Αυτή τη στιγμή όμως έχουν πάει για σουβλάκια, οπότε η συζήτηση του αιτήματος συνεργασίας σας θα πάρει κάποιο χρόνο. Εύλογο ελπίζω.

Πάντως, πάνω απ' όλα δεν σας κρύβω ότι η προτεραιότητα της εταιρίας μας είναι η εξεύρεση πελατών και μόνον. Υπόσχομαι να σας κρατώ ενήμερο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΑΤΟΝ Παρέχονται υπηρεσίες σε εταιρείες διατήρησης και αναβάθμισης blogs. Πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία υπηρεσιών πεδίου. Συγγραφή αναρτήσεων συγγραφή σχολίων. Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων Εχεμύθεια εγγυημένη .Δίδονται συστάσεις από bloggers με πολυετή παρουσία στο χώρο. Αμοιβή κατόπιν συμφωνίας.

OnWine είπε...

Ολως τυχαίως επεσα στο Blog σας... και είδα την διαφήμισή σας...

Θα παρακαλούσα γιά μιά προσφορά των υπηρεσιών σας... θα λείψω το καλοκαίρι,και καταλαβαίνετε, μην χάσω και τους 2-3 που με αντέχουν...

Εν τούτοις, λάβετε υπ'οψιν οτι απαίτηση του πελάτη (δική μου, δηλαδή) είναι η διατήρηση του ...ύφους, η απόλυτη προσαρμογή της γραφής στην γραφή μου, ...ελαφρά οργή, ρέουσα γλώσσα... α... και τα θέματα... προσοχή!... ολίγον ΠΑΣΟΚ (με μέτρο, μη μας κάτσει και στο ... λαιμο), παρακολούθηση των δρωμένων, κοινωνικών και άλλων... να, κάτι σαν το δικό σας, αλλά... σεμνότερο.

Βασικό: Να μην φαίνεται οτι στόχος είναι η προσέλκυση σχολιαστών! Μη καταντήσουμε σαν ολους τους... ξεφωνημένους, που δήθεν αδιαφορούν γιά αναγνώστες, και ...σκίζονται στο τρέξιμο, το γλύψιμο τύπου "τι ωραίο το Posts σου, αλλά δες τι εγραψα"... οχι τέτοια χοντρά, πιό συγκαλυμμενα τα θέλω...

Μπορείτε να υπερβείτε εαυτόν?

Α... μην το ξεχάσω...και θα μου κάνετε κάποια διαφήμιση, βέβαια... ξέρετε... σχόλια, αναρτήσεις σας με αναφορές στο site μου... τέτοια...

Προσφορές σε Ευρώ παρακαλώ....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Cynical

Αυτή η μπίσνα ,μου αρέσει πολύ.
Μήπως την κάνετε φραντσαιζ??
Α ναι σε παρακαλώ στείλε μου αμέσως συμβόλαια χαρτιά κλπ
Μας ενδιαφέρει για άμεση συνεργασία

Swell είπε...

Καλημέρα σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αναλαμβάνετε μήπως και τη διατροφή του όποιου τσίρκου υπάρχει στο μπλογκόσπιτο; Και να ναι, με τί χρέωση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

cynical είπε...

@swell, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω στα λημέρια μου. Διατροφές, δυστυχώς, δεν παρέχουμε, παρέχουμε όμως εργασία. Σαν νέα και πολλά υποσχόμενη και expanding επιχείρηση έχουμε ανάγκη από προσωπικό. Χρειάζόμαστε, executives, sales managers, sales consultants, λαντζέρηδες και ψήστες παντός είδους. Αφήστε παρακαλώ βιογραφικό και θα σας ειδοποιήσουμε. Αμοιβή κατόπιν προσόντων. Διαθέτουμε υψηλών προδιαγραφών συνεργειο δίμετρων και ξανθών εκτιμητριών.

cynical είπε...

@LLS,
δυστυχώς αυτή τη στιγμή μου έχει φύγει ο διευθυντής, μού τον ξεμυάλισε ένα άλλο ξανθό blog και προς το παρον τον κυνηγάω με ένα σκουπόξυλο να τον φέρω πίσω.

Πάντως, πριν σας επιλέξουμε για φραντσάιζ θα ήθελα να μου στέλνατε
1. το profile του blog σας,
2. την κατα μέσο όρο ημερήσια κίνηση αναγνωστών και
3. σχολίων
4. τα έσοδά σας από διαφημήσεις,

5. τις δημοσιεύσεις που έχετε κάνει,
6. το impact factor των περιοδικών που είναι δημοσιευμένες
7. τα βιβλία που έχετε γράψει,
8. τα λογοτεχνικά βραβεια που έχετε πάρει (θα προτιμηθούν οι κάτοχοι νόμπελ),
9. ο αριθμός των διδακτορικών που έχετε αποκτήσει
10. το χρώμα των μαλλιών σας
11. το όνομα της ομάδας σας.

cynical είπε...

@κ. de Profundis. Αν κατάλαβα καλά, εδώ μου ζητάτε η εταιρια σας (που μας είναι παντελώς άγνωστη) να αναλάβει sub-contractor στη BLOGGING-LOGISTICS, θυγατρική της "Cynical Corporation", η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου (μόλις μας εξαγόρασαν) "XAVALES PRODUCTIONS" του Μέρντοχ.

Για να εξετάσουμε την αίτησή σας χρειαζόμαστε τους τελευταίους 25 ισολογισμούς της εταιρίας σας και το συνολικό throughput αυτής. Αν σας ενδιαφέρει η θέση του Γεν. Διευθυντή έχει μόλις χηρέψει. Είναι αυτός που αυτομόλησε στο ξανθό μπλογκ.

cynical είπε...

Efendi @sxoliastis. Günaydın και Hoş geldiniz!

Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε. Πήτε μας σας παρακαλώ ημερομηνίες γιατι ήδη πνιγόμαστε και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Υποσχόμαστε αύξηση μέχρι και 666% των αναγνωστών σας. Φυσικά με ανάλογο τίμημα και όπως καταλαβαίνετε και ...θεματολογία.

Αν επιθυμείτε αύξηση κατά 10000000%, θε πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, να αποκτήσετε περισσότερο ελαστική συνείδηση και να κάνετε και τα στραβά μάτια στην επιλογή των θεμάτων. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοούμε!

ΕΠίσης αν έχετε υψηλούς στόχους αναγνωσιμότητας, ( καταλαβαίνετε, δεν χρειάζετε να σας το πούμε εμεις), ότι θα πρέπει να ξεχάσετε το ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να μετακινηθείτε λιγάκι σε πιο Life-style περιοχές.

Ανώνυμος είπε...

Να πω τη μαύρη αλήθεια,τα δυο βιβλιαράκια ταγραψα,αλλά στον εκδότη θα σε απογοτευσω (ο τρομερός εαυτός μου ενέλαβε το φοβερό εγχείρημα)
Τώρα η ομαδάρα μου ,η ιστορική Προοδευτικάρα ,ευρίσκεται υπηρηφάνως στην Δ Εθνική,παρά τις απεγνωσμένες χουλιγκανικές μου κινήσεις.
Για τα λοιπά,αστα.......
Στο μεταξύ συζητάω με την "Αγανάκτηση" ,φοβερό σουβλατζίδικο της παλιάς μου γειτονιάς,για διαφήμιση στο LLS,για αυτό η απόρριψη δεν θα με πληγώσει και πολύ.

cynical είπε...

κ. LLS, αν επιθυμείτε τοσο πολύ να φραντσαιστείτε, μπορούμε να κάνουμε κάτι για να ανεβάσουμε το προφιλ σας. Μπορούμε, για παράδειγμα, να διαφημίσουμε τον πρωτο μηνα δωρεάν τα βιβλία σας από αυτήν εδώ τη θέση, με τους 10.473,63 αναγνώστες ημερησίως, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αλλάξετε ομάδα,και να παρακολουθήσετε μαθηματα θετικής ενίσχυσης εαυτού ώστε να μετακινηθείτε από τα τοπικά σουβλατζίδικα στις υπερτοπικες πολυεθνικές.

skepsis4m είπε...

Πολύ καλό!!
Πρώτη φορά μπήκα!
Είδα φωτογραφία...και μπήκα.
Έβαλα σύνδεσμο του άρθρου σε σχετικό δικό μου. Εγώ βέβαια δεν κάνω τόσο ανάλυση αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει από εδώ...
Θα το δημοσιεύσω αργότερα...
Ευχαριστώ

cynical είπε...

skepseis,

ευχαριστως να αναλαβουμε το βλογ σας. Το Πασχα πλησιαζει, ολο και καπου θα πατε...