Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ακριβό μου Χειρόγραφο!

Επί τέλους μπόρεσα να ανταποκριθώ,
έστω και καθυστερημένα λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, που είχε να κάνει με τον συντονισμό του παγκόσμιου αντιπυρηνικού κινήματος,
και την αποκάλυψη των δόλιων σκοπών της Νέας Τάξης,
και να καταθέσω στην ανθρωπότητα τον ακριβοθώρητο (λόγω πληκτρολογίου) γραφικό χαρακτήρα μου.
Τον άλλον, δεν χρειάζεται, τον έχετε ήδη αντιληφθεί.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Nomad, που πρώτος με έσυρε στο χορό, καθώς και τον κ. VK, που ελπίζω να έχει συνέρθει από τον νευρικό κλονισμό που του προκάλεσε η αβλεψία μου μιας προηγούμενης πρόσκλησής του σε κάποιο από τα πολλά μπλογκοπαίγνια, στα οποία αυτό το παιδί ανελλιπώς συμμετέχει.

για το

http://autographcollectors.blogspot.com/

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε ολους τους επισκέπτες.

8 σχόλια:

Autographcollectors είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο !
:)

Το σημείωμα αναρτήθηκε στο "Ιδιογράφως".

PN είπε...

"τον κ. VK, που ελπίζω να έχει συνέρθει από τον νευρικό κλονισμό που του προκάλεσε η αβλεψία μου μιας προηγούμενης πρόσκλησής του σε κάποιο από τα πολλά μπλογκοπαίγνια, στα οποία αυτό το παιδί ανελλιπώς συμμετέχει."

Εντάξει κυρία μου, το πιάσαμε το υπονοούμενο....!!!!! Αλλά έτσι είσαστε εσείς οι γυναίκες. Σας τα δίνουμε όλα, σας κάνουμε βασίλισσες και εσείς μας πετάτε σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Θα το ξεπεράσω όμως, γιατί είμαι παιδί του μόχθου και της βιοπάλης!!!!

Ευχαριστώ με cynical για το δώρο σου στην ονομαστική μου εορτή!!! Εσύ ο ανώνυμος blogger! Σαν το εγώ η Λασκαρίνα ακούγεται. Πάντως αυτό το ανώνυμο θέλει πολύ συζήτηση. Είναι το ανώνυμο ανάγκη ή κάλυψη; Εγώ για παράδειγμα δεν έχω επιλέξει να είμαι και τόσο ανώνυμος, αλλά ιδιαίτερα διαφανής.

Νομίζω ότι το σημειωμά σου με βάζει στο τριπάκι για ένα ακόμα Post. Μούσα μου εσύ....!!!!!

nelly είπε...

γραμματα που ανηφοριζουν,οχι πολυ μεγαλα,μαλλον στρογγυλα,λιγο παιδικα ισως...
Χμ,τι θα λεγε αραγε ενας ειδικος επιστημων γραφολογος αστρολογος μεντιουμ μελλοντολογος(ωχ!παρασυρθηκα!)

cynical είπε...

@VK, εμείς τουλάχιστον γυρίζουμε πισω και τις μαζεύουμε (τις στυμμένες λεμονόκουπες εννοώ). Άλλες άκαρδες τις πατάνε κι από πάνω με το τακούνι τους μεχρι να τις συνθλίψουν!!

Απορώ, ρε συ VK που δεν κατάλαβες ακομα ποια ειμαι. Εδω (σχεδον) ολη η υφήλιος με μάντεψε! Για διάβασε προσεχτικά μια μια όλες μου τις αναρτήσεις και δεν μπορεί, θα με βρεις! Και γω διαφανής είμαι. See through.

Περιμένω το εμπνευσμένο σου νεο post.

cynical είπε...

Νέλλη μου, αυτή τη στιγμή εκατομμύρια μπλογκερς με ένα μεγεθυντικό φακό στο χερι με κατατέμνουν και με αναλύουν, προσπαθώντας να βάλουν τελος στο βασανιστικό ερωτημα, "Άγγελος ή Διάβολος;". "Άνθρωπος ή UFO;". "Τρελλή ή Γνωστική;". Τα πορίσματα, αν ποτέ καταληξουν οι ειδικοί σε κανένα, θα τα αφιερώσω στις μελλοντικές γενιές.

PN είπε...

Με στέλνεις. Πρέπει να ανησυχήσω που τόσο καιρό δεν έχω καταλάβει ποια είσαι? Καλά δεν μου κόβει και πολύ, αλλά τι να πω!!!

Καλέ, Ντόρα εσύ είσαι; Ο μπαμπάς ο επίτιμος τι κάνει....;;;;

Καλα΄θα μας τρελάνεις;;;

cynical είπε...

VK, η Πιπίτσα είμαι καλέ, η μοδίστρα της Ντόρας. Είμαι αυτή που πάει πάντα από το πλάι και της σιάζει το στρίφωμα που στραβώνει.

PN είπε...

Άντε μπράβο....τώρα όλα μπαίνουν στη θέση τους. Τι κάνεις βρε Πιπίτσα μου; Χρόνια και ζαμάνια. Τα φιλιά μου στη Θοδώρα!!!