Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

cynical-studyhelp.gr


Είναι κρίμα να προσπαθείς εναγωνίως να πάρεις το έρμο το πτυχίο με τόσα μαθήματα στη μπάντα και χωρίς να έχεις παραδώσει ούτε μια εργασία.

Είναι κρίμα και διπλοκρίμα να μην μπορείς να πιάσεις τα μόρια στο ΑΣΕΠ και να μην έχεις ούτε ένα διδακτορικό στη καβάντζα για να ξελασπώσεις.

Και το ξαναλέω, είναι αμαρτία απ' το θεό να παραμένεις εσαεί ο απόκληρος της κοινωνίας της γνώσης, ενώ τα master και τα PhD θα περνάνε βολίδα πάνω απ' το κεφάλι σου.

Τι κάνεις λοιπόν αν δεν έχεις χεράκι μακρύ να τα πιάσεις; Θα κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια να μυξοκλαίς για τη μοίρα σου; Θα ποτίσεις μ' ακόμα ένα φαρμάκι τη φουκαριάρα τη μάνα σου;

Φυσικά και όχι, καλά νάναι και πάλι η άγρυπνη ιδιωτική πρωτοβουλία που θ' ανοίξει τα φτερά της να σε συντρέξει και να σου συμπαρασταθεί.

Όχι που θα σε αφήσει μανάρι μου έξω από το τρένο της αξιοκρατίας. Τι τραβάει λοιπόν η ψυχούλα σου;

  • εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών;
  • συγγραφή ερευνητικών προτάσεων;
  • παροχή υπηρεσιών σε καθηγητές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ;
  • παροχή υποστήριξης σε υποψηφίους διδάκτορες;

Όλα τάχει ο μπαξές, αν τα βρούμε φυσικά στην ταρίφα!


Το http://cynical-studyhelp.gr τα έχει όλα και συμφέρει!


Υπάρχουν βέβαια και οι ανταγωνιστές μας με το ίδιο όνομα, μόνο που για να μην καρφώνονται, έχουν αφαιρέσει το cynical από τη διεύθυνση του ιστοτόπου τους. Αλλά ποιος τους δίνει σημασία; ISO μόνο εμείς έχουμε και pedigree και τη βούλα της Ακαδημίας Αθηνών και τις ευλογίες του Πατριάρχη ακόμα αν χρειαστεί.

ΥΓ. Πόλυ, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία.




57 σχόλια:

vripol είπε...

Πώς το λένε τό μαγαζί αυτό;
Προσοντάδικο; Αρπα-τιτλάδικο; Πτυχειοπωλείο;
Ταχυπτυχείον;
Εργασιουργείο;

cynical είπε...

γεια σου Βριπολίδη,

ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Ζηταει η αγορα πτυχία; Ουδεν πρόβλημα. Η αγορά θα ικανοποιηθεί ταχύτατα!

Ταχυ-πτυχείον, Ταχυ-πτυχάδικο,Master-hut,Δικτατορυχείον,
καλα πας...

Τσαλαπετεινός είπε...

Απο παρασκηνιακές συζητήσεις με συναδέλφους έχω καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη αναγκη και από έτοιμα ποστάκια. Λείπει ο άλλος μια βδομάδα δεν προλαβαίνει να ετοιμάσει, ή δεν έχεις όρεξη βρε αδελφέ για μια περίοδο! Να το κλείσεις το μαγαζί; Ενώ αν μπορούσε να πάρει κάτι έτοιμο να το ανεβάσει .. ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Για σκέψου το μήπως επεκταθεί η επιχείρηση και μεγαλώσει ο κύκλος εργασιών. ;-)

MVel είπε...

Κοίτα βασικά φροντιστήρια πάντα υπήρχαν. Για παράδειγμα, ξέρω αρκετά άτομα στην ΑΣΟΕΕ που έκαναν φροντιστήριο για να περάσουν κάτι λογιστικές και κάτι μίκρο και μάκρο. Όσο για εργασίες, νομίζω αν ψαχνόσουνα λίγο στη μαύρη, κάποιον θα έβρισκες να σου την κάνει. Ο κλάδος εκσυγχρονίζεται, οι εταιρίες αποκτούν νομική υπόσταση, και οι υπηρεσίες τους πλέον θα κατάγραφονται και στο ΑΕΠ...

Sophia είπε...

Εμ, βέβαια... όταν τα μικρά συνηθίζουν από το δημοτικό στα φροντιστήρια, πώς στο καλό να απογαλακτιστούνε και να αυτενεργήσουνε μετά από πολύχρονη συνήθεια? (Αν και τώρα που το σκέφτομαι, να μια ωραία δουλειά άμα βαρεθώ να κυνηγάω πιτσιρίκια στα διαλείμματα!!!)
;-Ρ

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

συγνώμη που άργησα να σχολιάσω
cynical..,
αλλα πιάστηκα να σου κάνω διαφήμηση
...και ξεχάστηκα..:-)))

aris είπε...

Καλησπέρα ,
Κύριοι όλοι γνωρίζετε καλά ότι η παράλληλη παιδεία , υπήρχε και λειτουργούσε αρμονικά με την Δημόσια Εκπαίδευση εδώ και χρόνια . Σήμερα στην εποχή του Ιnternet έχει αυτοματοποιηθεί , εξειδικευθεί και προσφέρεται με το πάτημα του “Enter”. Αν κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο Web θα βρείτε sites που διαφημίζουν εταιρείες που είναι μοναδικές και πρώτες με αποκλειστικούς και έμπειρους Έλληνες επιστήμονες που θα σας εξασφαλίσουν με ασφάλεια τον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα της εργασίας σας. Ακόμη ισχυρίζονται ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κανένας άλλος δεν θα κατέχει το ίδιο δοκίμιο ή την ίδια πανεπιστημιακή εργασία όπως εσείς ! Αν σας λένε αυτά κάτι τότε μπορείτε να προλάβετε να αποκτήσετε και σεις κάτι τι. Ένα απωθημένο Πτυχίο , ένα Μaster σαν τον διπλανό συνάδελφο σας , ένα Διδακτορικό για να τους αποστομώσετε όλους. Τρέξτε λοιπόν … τωρα που γυρίζει

Πόλυ Χατζημανωλάκη είπε...

Δεν έχω ξαναδεί άλλη περίπτωση που η απάτη να διαφημίζεται έτσι απροκάλυπτα.

Ή κάνω λάθος;

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί που έχουν φτιάξει αυτή τη μπίζνα έχουν υποτίθεται και τα προσόντα ώστε να παραδίδουν τέτοιας ποιότητας προϊόν. Εκτός αν τα πτυχία τους τα απέκτησαν με τέτοιου είδους βοήθεια οπότε και οι πελάτες τους πρέπει να προσέχουν.

Και φυσικά, θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι.

ellinaki είπε...

Σοβαρά τώρα. Είναι νόμιμο αυτό το πράγμα;;;;

cynical είπε...

Τσαλαπετεινε,

Η Cynical ειχε την επιχειρηματικοτητα στο αιμα της απο νωρις.

Τετοια επιχειρηση που προτεινεις ειχε ηδη στηθει απο τονΑπριλιο του 2008.

"Εκτελούνται Αναρτησεις: Τιμαί Λογικαί"

http://e-cynical.blogspot.com/2008/04/blog-post_22.html

Unknown είπε...

Άμα σου πέσει μεγάλος φόρτος, στείλε κι' από εδώ κανά φυντάνι :)

cynical είπε...

Καλημερα Mvel,

στη ζούλα, ίσως γίνονταν κάποιες παρασπονδίες, αλλά τώρα πια φαίνεται ότι η "ζούλα" έχει θεσμοθετηθεί. Και ως συνήθως με μια διαστροφή του νοήματος της λέξης βοήθεια. Έτσι, για να είμαστε και νόμιμοι!

cynical είπε...

Σοφία,

ειναι αληθεια αυτο που λες για τα παιδια του Δημοτικου. Ισως γιαυτο και οι παιδαγωγικες ακαδημιες εχουν τοση μεγαλη ζητηση. Τωρα πια και οι δασκαλοι μπορουν να κανουν ιδιαιτερα στη μαυρη.

cynical είπε...

B. Bimbo,

κι εγω αργησα, να σου απαντησω, βρε παιδι μου, γιατι δεν προφταινα να κλεινω συμφωνίες!

cynical είπε...

Ελληνάκι,

φανταζομαι καρα-νόμιμο. Βοηθεια δινουν...
Μπορεί η ...βοήθεια να ποινικοποιηθεί; Μα τι μου λες τωρα!

Sophia είπε...

To θέμα για μένα (ξεφεύγουμε βέβαια κάπως), δεν είναι τόσο τα ιδιαίτερα που μπορεί να κάνει στη μαύρη ένας δάσκαλος, αλλά το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά τα "διαβάζει" ο ένας και ο άλλος άσχετος με την εκπαίδευση, δηλαδή στην ουσία, τους κάνει απλά τα μαθήματα αντί να τους δείχνει μηχανισμούς για να γίνουν πιο αποτελεσματικά στη μάθηση τα ίδια....
(Ουφφ....)

cynical είπε...

Darthiir,

πες μου ξανα την ειδικότητά σου; Ζωολογία και αφρικανικές σπουδες;
Σωστά;

cynical είπε...

Αρη,
κι' από τι είδα οι τιμές είναι προσιτές. Ενα πτυχιο κοστιζει γυρω στα 50,000. Τι ειναι να δωσεις το 1/5 σ' αυτους και να το παρεις.

Στέργιος είπε...

Σιγά μωρέ!
Και εμείς εδώ στην Ε. Μπενάκη έχουμε τέτοιο γραφείο με έτοιμα όλα τα υλικά και τιμές που συμφέρουν. Πήραμε και ISO, μια εκδούλευση στοίχισε.

Παίρνεις τις μελέτες και εργασίες που θέλεις, μπαίνεις μετά στα διεθνή πανεπιστημιακά site, τις υποβάλεις και σε λίγη ώρα παίρνεις μεταπτυχιακό και ΜΒΑ. Αμέσως τα στέλνεις με βιογραφικό στην κυβέρνηση και κατακτάς και μια θέση Γενικού Γραμματέα άντε στη χειρότερη περίπτωση Ειδικού. Που να τρέχεις τώρα με τη νέα κυβέρνηση και την αξιοκρατία που έχει επιβάλει να βρεις ρουσφετάκια υπουργό να σου κάνει ρουσφέτι! Καλύτερα με την ιδιωτική πρωτοβουλία που σε στέλνει απνευστί το Δημόσιο.

Έχουμε και έτοιμα ποιήματα για Νόμπελ! Και δημοσιογραφικά άρθρα για βραβείο Ιπεκσί ή και Πούλιτζερ! Όποιος επιθυμεί να μη πάει στη Cynical, υπάρχουν και καλύτερα μαγαζιά… όχι που θα άφηνε την ευκαιρία ο ανταγωνισμός!

Καλημέρα.

cynical είπε...

Καλημερα Πόλυ,

φαντάζομαι ότι ειναι νομιμοι στο βαθμό που δεν πιάνονται για λογοκλοπή. Αλλά αν κάνεις copy-paste από το ιντερνετ και αναγραφεις και την πηγη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Θα φαινεσαι μαλιστα και κατοχος της βιβλιογραφιας. Δεν ειναι δυσκολο πραγμα. Λιγο εξασκημενο ματι χρειαζεται να κανεις την καταλληλη συρραφή.

cynical είπε...

Να σε δω Στεργιο, τι θα κανεις οταν σου ζητησουν εργασια για το S-MBA!

Μονο, το δικο μας γραφειο εχει φτασει σε τετοιο βαθμο εξέλιξης!

cynical είπε...

Τωρα Σοφια βαζεις θεμα ολη την ουσια της ελληνικης εκπαιδευσης.

Κανεις δεν νοιαζεται γιαυτη. Μονο για τον βαθμο, το απολυτηριο, το πτυχιο, σε οποια βαθμιδα και να ειναι αυτο, νοιαζεται η ελληνικη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

me liga logia kapoios tsibise kapoia idea sou apo to blog kai thn ekane ergasia,alla epidi nomizei oti einai magas tin psiloala3e na min vgazei mati?
an upo8etw swsta, kai ef oson tis proalles anaptu3es epistimonika to "poso mikros einai o kosmos",tote mallon ta pragmata 8eloun prosoxh kai texnh.

k2 είπε...

Cynical καλημέρα,
όντως τέτοια πράγματα στη μαύρη υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά αυτή η οργάνωση μ'αφήνει άφωνη! Μέχρι τώρα το πιο οργανωμένο που είχα δει ήταν διαφημιστικά σε κολώνες γύρω από το Πάντειο για "βοήθεια" με εργασίες. Πάντως έτσι λύνεται και το πρόβλημα της ανεργίας των κατόχων μεταπτυχιακών και διδακτορικών: θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ιδιωτικά... Α, και είδες και τι άλλο προσφέρουν στους καθηγητές; Διόρθωση εργασιών και εξετάσεων!!

Unknown είπε...

Ζωολογία - Φυτολογία:
Η συνεισφορά της αφρικανικής χλωρίδας και πανίδας στον τοπικό αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό.

cynical είπε...

λες ρε συ Ανωνυμε, να χρησιμευσει το βλογ καποια μερα και σαν πανεπιστημιακο συγγραμμα; Αν ειναι για το καλο της επιστημης, κομματια να γινει!

cynical είπε...

Κ2, καλημερα,

τελικα, δεν θα μεινει κλαδος πανεπιστημιακος που δεν θα αυτο-αναπαραγεται. Δλδ θα σπουδαζουν για να βοηθουν μετα αυτούς που θελουν να σπουδασουν.

Να δεις που σε λιγο το outsourcing θα περασει και στα πενεπιστημια. Οι εξετασεις θα διενεργουνται απο την μια εταιρια, η βαθμολογηση απο μια αλλη, κ.ο.κ.

Κ2, φοβερη επιχειρηματικη ιδεα μου εδωσες!

Να εισαι καλα!

cynical είπε...

Darthiir,

τωρα με την απειλουμενη ερημοποιηση, οι ειδικοτητες σου θα ειναι in demand. Κατι ηξερες και επενδυσες σε καμηλες!

Ανώνυμος είπε...

e ma den e3igeis kai esy ti akrivws synebei.

kai giati to blog na min ginei sugramma;
edw ego exw dei na idriontai panepistimiaka tmimata xwris programma,alla me ka8hgites panta wste na piasoun tis 8eseis kai na ta tsibisoun apo kana epeaek kai oi ergasies foithtwn polles fores na einai surafes epi surafwn.
mesa se auth thn katastash arxisan na pernane kai oi metaru8miseis pou pernane proptuxiaka ma8hmata kai ta dinane sta metaptuxiaka ta opoia apaitousan didaktra.

auta bebaia se oikonomika panepistimia opou to epistimoniko antikeimeno e3 orismou einai h af8eresia me daneika apo thn aiglh twn ari8mwn twn 8etikwn epistimwn ws epifash epistimonikothtas.

min sou fanei toipota para3eno apo dw kai pera giati oti lew ego einai 3ina stafilia dekaetias.
ton xwro ton apoxairetisa kai vriskomai se stadio ape3artishs apo tote.
(kai mono pou skeftomai poioi apo
tous palious mou sumfoithtes pi8anon na kuvernane aurio me kanei na 8elw na paw na dw edw kai twra kamia kalh tainia tromou gia na iremisw)

Agapith mou 8ea Cynical...

(a + b^n)/z = x ,ara den uparxei 8eos - reply!

Unknown είπε...

Μασά' η γκαμήλα ταμπουλέ;

cynical είπε...

Ανώνυμε,

και γω εχω δει να ιδρυεται πανεπιστημιακο τμημα αλλα και ινστιτουτο, για να βρεθει θεση για εκλεκτο/ους. Μηπως υπαρχει προγραμματισμος, για το ποια τμηματα θα ιδρυθουν; Καλα, η επιλογη πολης ειναι πασιγνωστο του πώς γινεται.

Χαιρομαι που υπάρχουν και αλλοι που τα ειδαν, ετσι ωστε να μην μπορω να κατηγορηθω για φαντασιοπληξια.
Για τη μπιζνα των μεταπτυχιακων ειχα ξαναγραψει και το υψος των διδακτρων, ειδικα σε οικονομικες σχολες.
Οι αφελεις, που νομιζουν οτι με το τελειωμα, θα γινουν ολοι golden boys.



ΥΓ. Το "θεά" νομιζω οτι το εχει κατοχυρωσει ο Ψινακης. Κοιταξε μην κατσει καμια στραβη και ερθει να σου ζηταει royalties.

cynical είπε...

Darthiir,

καλα που μου το θυμησες το ταμπουλε, να το μαγειρεψω το σαββατοκυριακο.

Στέργιος είπε...

Βρε θηρίο, έφτασες να βγάζεις στο άψε – σβήσε και S-MBA; Εγώ έφαγα στο "Χάρβαρντ" βδομάδες «μελέτης» και απάτης!!! Θα δω τι θα κάνω, ο ανταγωνισμός κάτι θα προσφέρει. Και αν δω τα σκούρα θα σε καταγγείλω για… αθέμιτο ανταγωνισμό και εναρμονισμένη πρακτική στην Επιτροπή Ανταγωνισμού! Όχι θα κάτσω να σκάσω.

Greek Rider είπε...

Cynical καλησπέρα, θυμάσαι που σου έλεγα ότι είναι πολύ εύκολο - τη σήμερον ημέρα - να βγάλει κάποιος χρήματα; Υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα εντός και εκτός ίντερνετ.

Δεν το λέω για κακό.

Ανώνυμος είπε...

ama to skefteis kala 8a xairosouna an ola osa les itan ontws fantasiopli3ia.

kapoioi den ta eidan apla alla kai ta ezisan.pas na spoudaseis oikonomika kai ma8aineis na paizeis 8eatro.kai malista perneis eidikeush sthn tragodia.

to diko mou "8ea" to exw diaxwrisei apo auto toy psinakh.den sunodeuetai apo xeironomies.apo thn allh o psinakhs den nomizw na exei metafusikes anisixies me thn aristotelikh ennoia alla mallon me auth toy 8eamatos

cynical είπε...

Σιγα Στεργιο μη φοβηθουμε την επιτροπη ανταγωνισμου!
Στο τσεπακι μας την εχουμε.

Unknown είπε...

Αααα, πάρα πολύ ωραία!
Φτιάξε και φαλάφελ και πες μου τί ώρα τρώμε, να στείλω τις γκαμήλες!

cynical είπε...

Πώς δε το θυμάμαι Rider!

Το να βγαζεις ευκολα χρηματα ειναι μια τεχνη που χρειαζεται ιδιαιτερη ψυχοδομή και ευλιγισια. Δυστυχως η ανατροφη των περισσοτερων μας δεν ηταν προς αυτη την κατεύθυνση.

Σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις πολλα πραγματα. Κατα καιρους βλεπω επιχειρηματικες ευκαιριες, αλλα για αλλους!

cynical είπε...

Darthiir,

θα φτιαξω και χουμους. Τρωνε όμως οι καμηλες σκορδο;

Unknown είπε...

Τρελαίνονται!

cynical είπε...

Ολος ο Ψινακης, παιδι μου μια μεταφυσικη ειναι! Εχεις δει κανεναν πραγματικο ανθρωπο να του μοιαζει;

cynical είπε...

Darthiir,
αν δεν τρελλαινονταν θα τις εστελνα στο σφαγειο για παστουρμα!

NdN είπε...

Αγαπητή μου Cynical, θέτω τον ταπεινό μου ευατούλη στις υπηρεσίες της εταιρίας σου με σκοπό να "βοηθήσουμε" όσους φοιτούν σε αγγλικά πανεπιστήμια. Ούτε ο Brown σε καλύτερα Αγγλικά δεν θα γράφει. Για το rate το συζητάμε πάντως επειδή είμεθα και καλοί άνθρωποι...τιμές λογικές!

Υ.Γ. Αυτή η πρακτική των φοιτητών να δίνουνε έξω τις εργασίες τους, ονομάζεται outsourcing και υπάρχουν πολλά sites που τις αναλαμβάνουν.

VAD είπε...

Διαβάζω στα σχόλια για φαλάφελ(ταμία έτσι λένε εδώ τους ρεβυθοκεφτέδες),για χούμους(υπεροχη ρεβυθοσαλάτα),βάλε στο μενού και φουλάδα http://apouro.blogspot.com/2009/01/blog-post_21.html
κι έρχομαι να συμμετάσχω στο γεύμα:))

Unknown είπε...

Άμα είναι έτσι, να φέρω κι ένα φυστικλί και πίτα καισαρείας...

Tyler Durden είπε...

μένει να βγάλουν και PhD & Master σε κάψουλες, αναβράζοντα χαπάκια ή ενέσιμες αμπούλες

Νοσφεράτος είπε...

εχω καλυτερες τιμές..
Ιλάτε ,, Στην Σπουλιά του Νοσφερατου..
Τζαμπα πραμα ..Πιραστε κοσμε..
Ασωματος η κεφαλή..πιραστε..
Στην Σπουλια του Νοσφερατου

Άθεος είπε...

Είναι αμαρτία απ' το θεό να παραμένει κανείς απόκληρος της κοινωνίας της γνώσης…
Ε, βέβαια, αν απέχει κανείς από τη γνώση είναι αλήθεια ότι γίνεται απόκληρος της κοινωνίας, αλλά όχι ότι αυτό είναι και αμαρτία…
Τότε, σίγουρα μυξοκλαίς, αλλά όχι και τη μοίρα…!
Εσύ μια δημοσιογράφος φυσικός δέχεσαι ακόμα και… τις ευλογίες του Πατριάρχη!
Πω, πω βρε φιλενάδα… λίγο καιρό σε άφησα μόνη και μου χάλασες!

cynical είπε...

NdN, καλησπερα,

αυτα παιδι μου δεν συμβαινουν στην Αγγλια! Μονο στην τριτοκοσμικη χωρα μας. Παντως αν ειναι να διαφθειρουμε τους αγγλοπαιδες, ευχαριστως, να συνδραμω!

cynical είπε...

Γεια σου VaD,

οι ρεβυθοκεφτεδες μου αρεσουν πολυ. Για τη φουλαδα, εχω μερικες επιφυλαξεις...
Μαζευονται σιγα σογα οι συνταγες για ενα εξιπρεπες αραβικο γευμα. Οταν βρεθεις κατα τα μερη μας, ευχαριστως να σε φιλεψουμε!

cynical είπε...

Και συ Darthiir,

καλεσμενος εισαι. Παω να ψαξω στον τσελεμεντε για το τι εστι φυστικλι..

cynical είπε...

Καλησπερα Tyler,

όπου υπαρχει μεγαλη ζητηση, αναγκαστικα θα εμφανιστει και το φαινομενο "μαιμού". Δεν βλεπεις τι γινεται με τα ρούχα, τσαντες, γυαλια, αρωματα;
ΤΟ ιδιο γινεται και με πτυχια μαιμού.

cynical είπε...

Νοσφερατε,

οποιος κατορθωσει να εμπαιδωσει τη σπηλια σου, παει κατευθειαν για ακαδημαικος.

Εμεις προσφέρουμε πιο ταπεινα πραγματα.

cynical είπε...

Τι βλέπω @άθεε; Ξαναγυρισες στα πατρια εδάφη;
Αν ναι, ας σε καλωςορισω!

Κοντεψαμε να κιοτεψουμε, αλλα τωρα που ηρθες θα μας βαλεις παλι σε σειρα.

Unknown είπε...

Κεμπάπ που έχει μέσα στον κιμά φιστίκια Αιγίνης (καθαρισμένα :p)

Τί ώρα τρώμε;

cynical είπε...

Darthiir,

μεχρι να τα ετοιμασω θελω κανενα εξαμηνο. Τι θα ελεγες στις 1/4/2010 ?

Μη φερεις πιτα Κεσαρειας, θα πεσει βαρια.

Unknown είπε...

Χεχεχε
Μόνο αυθημερών δουλεύει, το να την προετοιμάζεις από μήνες δεν μετράει >:)
οπότε πρόσεχε τί υπόσχεσαι :)))