Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ANTI-TZAKI-MOVEMENT (ATM)



Μετά την μεγάλη απήχηση που είχε η δημοσίευση του προηγούμενου άρθρου μου, "Έξω τα Τζάκια απ' την Αθήνα" σχετικά με την ρυπογόνο δράση των τζακιών, τόσον επί της ψυχής όσον και επί του περιβάλλοντος και κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης της τρέχουσας πολιτικής πραγματικότητας,

Θεώρησα, τόσο εγώ, όσο και οι πολιτικοί μου σύμβουλοι, αλλά και η προσωπική μου αστρολόγος, ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας είναι ιδανικές ώστε να ευνοούν την ίδρυση ενός νέου κόμματος. Αναλυτικά οι λόγοι που με ωθούν στο απονενοημένο αυτό διάβημα είναι οι εξής:


ΛΟΓΟΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΟΙ

1). Σύμφωνα με τα συμπεράσματα περιβαλλοντολογικών εκθέσεων πέντε πανεπιστημίων της Αθήνας, 25 καθηγητών και χιλίων μεταπτυχιακών, ο κυριότερος επιβαρυντικός παράγοντας της ατμόσφαιρας του λεκανοπεδίου κατά τις νυχτερινές ώρες είναι η αιθαλομίχλη, που προέρχεται από την ασύστολη καύση ξύλων, αλλά και παντός άλλου είδους αντικειμένων όπως κοπριάς, ελαστικών, πλαστικών, καρεκλών και ξεχαρβαλωμένων στρωμάτων.

2). Σύμφωνα με τις εκθέσεις τριών ψυχιατρικών νοσοκομείων της Αττικής και με την σφραγίδα της Ένωσης Ελλήνων Ψυχασθενών, οι νυχτερινοί αυτοί ρυπογόνοι παράγοντες ευθύνονται για σοβαρές διαταραχές του ύπνου, τον κλονισμό του κεντρικού νευροφυτικού συστήματος και την αύξηση των περιστατικών «αυτοκτονικού ιδεασμού».

ΛΟΓΟΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

3). Η υιοθέτηση από την κίνησή μας αμφοτέρων των δράσεων που εξυπονοούνται από την αμφισημία της λέξης «τζάκι» ελπίζουμε ότι θα σταθεί ικανή να συσπειρώσει και εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι διακατεχόμενοι από αμιγές δημοκρατικό φρόνημα δυσανασχετούν για την μακραίωνη πολιτική κυριαρχία των Καραμανλο-Παπανδρεο-Μητσοτακο τζακιών και οι οποίοι πολίτες επιζητούν εναγωνίως τον δια βίου εξοστρακισμό τους και την ανανέωση της πολιτικής μας ζωής με «τζάκια» νέας τεχνολογίας.

4). Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παροχή στέγης και ομπρέλας κάλυψης τόσο στον κ. Βενιζέλο, όσο και στον όμιλο προβληματισμού του, μιας και ο ίδιος αφ’ ενός επιθυμεί διακαώς την απομάκρυνση των τζακιών από το λεκανοπέδιο, αφ’ ετέρου δεν έχει το σθένος και το ανάστημα να το πράξει. Η ΑΤΜ είναι ανοιχτή σε μια τέτοια πολιτική συμμαχία, η οποία ευελπιστούμε ότι όχι μόνο δεν θα προκαλέσει την μήνη του ΓΑΠ, αλλά θα τύχει και της εμπράκτου υποστήριξής του, καθ’ ότι η λέξη «τζάκι» δύναται να εκληφθεί όχι με την πολιτική αλλά και με την περιβαντολλογική της σημασία.

ΛΟΓΟΙ ΑΜΙΓΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ

5). Η προστασία και η μέριμνα της ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας εκείνων, οι οποίοι ανάγουν την οποιαδήποτε ερωτική αποτυχία στη ζωή τους, πέρα από το κακό τους το άστρο, στην απουσία τζακιού κυρίως. Η καθολική κατάργησή τους νομίζουμε ότι θα αποτελέσει θετικό βήμα προς την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισομοιρίας στην ερωτική αγορά.

6). Η καταπολέμηση της Ιδεολογίας της Θαλπωρής καθώς και η πάταξη των ρομαντικών διαθέσεων που ευδοκιμούν και εκτρέφονται από την κυριαρχούσα κουλτούρα του τζακιού. Τέτοιες προδιαθέσεις αμβλύνουν τα πολεμικά και πολιτιστικά ορμέμφυτα της φυλής μας και μας καθιστούν ευάλωτους στους ποικίλους και περιώνυμους εχθρούς που παραμονεύουν να κάνουν «ντου» και να επωφεληθούν της ευμάρεια και των γονιδίων μας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


1). Άμεσο γκρέμισμα των τζακιών με τη σύμφωνη γνώμη και την επιδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια της Νέας Ευρωπαϊκής Περιβαντολλογικής Πολιτικής.

2). Αντικατάσταση των τζακιών με βιβλιοθήκες για βιβλία και όχι για μπομπονιέρες, φωτογραφίες, εικονίτσες, βαζάκια, κουτάκια, κουκλάκια, σκυλάκια, σεμεδάκια, καρδούλες, αγαλματάκια και κομπολόγια. Οι βιβλιοθήκες και ο εμπλουτισμός τους θα τελεί υπό την αιγίδα των τοπικών πολιτιστικών κέντρων, ενώ η δημοτική αστυνομία με τους καθηγητές των τοπικών Γυμνασίων και Λυκείων θα λύνουν τις απορίες και θα εξετάζουν τους κατόχους των. Οι επιμελείς θα ανταμείβονται απαλλασσόμενοι από τα δημοτικά τέλη.

3). Δωρεάν διανομή υποκατάστατων ομοιωμάτων, υπό τύπον μπρελόκ, μενταγιόν, αναπτήρων, μεθαδόνης, κωδείνης, κοκαΐνης στους πρώην κατόχους τζακιών, για την αποφυγή φαινομένων στέρησης και μαζικής παράκρουσης.

4). Πλαζ στην Ομόνοια και το Σύνταγμα. (Συγνώμη αυτό το τελευταίο μπήκε εκ παραδρομής!).

Εξ όσων ετέθησαν προηγουμένως, ευελπιστούμε στην άμεση συμπαράστασή σας και στην αθρόα σύνταξη στις γραμμές μας. Επίσης, πάσα προσφορά δεκτή. Παρακαλώ σε μετρητά.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς από Μ.Κ.Ο.;

2 σχόλια:

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Καλησπερα και συγχαρητήρια για την μεγάλη ιδέα ενός κόμματος, που θα βάλει τις βάσεις, για μια αναπτυξιακή και εποικοδομητική πολιτική δράση.(ουφ)
Νομίζω ότι το κομμό σας θα έχει την κατάλληλη στήριξη απο τον Ελληνικό λαό που διψάει για δημοκρατία και δικαιοσύνη(?)
Ήρθε νομίζω ο καιρός να βγούμε μπροστά και να φωνάξουμε με όλη μας την ψύχη...κάτω τα τζάκια απο την Αθήνα!!!
Τέρμα στο μονοπώλιο των ξεπερασμένων τζακιών...ζήτω τα τζάκια της επαρχίας!!!

Ολοι μαζί να βάλουμε ενα χεράκι και η αλλαγή δεν θα αργήσει...

Ζήτω ζήτωωωωωω ζήτωωωωωωωωωω

Οσο για το Μ.Κ.Ο άφησέ το θα κάνουμε κόμμα...εντάξει???

τσίου!!!

cynical είπε...

Καλημέρα karaflokotsyfa. Βλέπω ότι είσαι ξεφτέρι στα κομματικά και ότι το έχεις πιάσει το νόημα. Επίσης διακρίνω και κάποιο υπέρμετρο ενθουσιασμό, που με ενθαρρύνει. Σε βλέπω για την Κεντρική Επιτροπή του υπό ίδρυση κόμματος.

Μην σνομπάρετε τις Μ.Κ.Ο.! Η Μ.Κ.Ο. μπορεί να λειτουργήσει σαν προθάλαμος ή σαν βοηθητική οργάνωση για να βρούμε χρήματα. Με μια γερή επιδότηση από το κράτος, ως, είθισται, θα εξασφαλίσουμε τους μισθούς των στελεχών του νέου κόμματος. Not bad, not bad, my dear.